BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'nun bindiği asansör yere çakıldı----

Davutoğlu'nun bindiği asansör yere çakıldı

Davutoğlu'nun bindiği asansör yere çakıldı
18 Ekim 2021 - 19:12 www.finansgundem.com

Bindiği asansör yere çakılan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, programlarına ara verdi. Partiden yapılan açıklamada Davutoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun cumartesi günü gerçekleştirdiği Van gezisi sırasında asansör kazası yaşadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili partiden yapılan açıklamada kaza sonrası doktorların tavsiyesi ile Davutoğlu'nun programlarını ertelediği ve istirahate çekildiği ifade edildi.

Gelecek Partisi Basın Müşaviri Ufuk Karcı tarafından yapılan açıklamaya göre, "Genel Başkanımız Van'da cumartesi günü akşam planlanmış bir radyo mülakatına giderken binanın asansöründe bir kaza yaşanmış, Sayın Genel Başkanımızın içinde bulunduğu asansör hareket ettikten sonra bir kat aşağıya düşmüştür. Daha sonra yapılan tetkikler neticesinde doktorlarımız kendilerine istirahat tavsiyesinde bulunmuşlardır. Bu haftaki Mersin ve Amasya ziyaretleri ileri bir tarihe ertelenmiştir" ifadelerini kullandı.

Karcı, "Sayın Genel Başkanımızın şu anki sağlık durumu iyi olup en kısa süre içinde tüm programlarına kaldığı yerden devam edecektir" dedi.

Bindiği asansör yere çakılan Davutoğlu, programlarına ara verdi

Öte yandan yerel Van Havadis gazetesine konuşan Davutoğlu, "Çok şükür olayı ucuz atlattık. Böylesi bir kazayı ufak tefek hasarlarla atlattığımız için Allah'a şükür ediyoruz. Radyo ve Televizyon programından sonra doktora gittik, iğne falan yapıldı. Doktorlar bana ayaklarımı sürekli hareket halinde bulundurmam gerektiğini söylediler. Oturmamın gerektiği yerde 20 dakikada bir ayağa kalkarak ayaklarımı hareket ettirmem gerekli olduğunu söyleyen doktorlar, bir hafta içinde sağlığıma kavuşabileceğimi ifade ettiler. Bizimle en iyi şekilde ilgilenen ve büyük bir ilgi gösteren tüm doktorlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

 

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • konyalı18 Ekim 2021 23:24

    bu yiğit adamın liderliği sayesinde gelecek partisi diğer tüm partileri buldozer gibi ezip dümdüz edeceğini ve en az %70 oy alarak iktidar olucaklarını değerlendiriyorum.gelecek te bir gün mutlaka GELECEKtir.oylar gelecek partisine.

  • Sadi19 Ekim 2021 19:46

    Dua edinde tepesinin usstune cakilmamis..bence mahsuru yok.

  • Volkan18 Ekim 2021 20:53

    Siyaset ayrı bir iş ve adeta meslek. Masabaşından gelenlere veya analistlere göre değil. Hele liderlik hala tam tanımlanamayan bir konu. Bence dışarıdan yazar ve hoca olarak devam etmeliydi. Asansörden düşme, konvoy kazası, itiş kakış bu işin fıtratında var, geçmiş olsun bir şey olmamıştır umarım.

  • deniz18 Ekim 2021 20:02

    ön prova yapmış seçimdede aynısı olacak bence 

  • Aks1518 Ekim 2021 19:53

    İlk seçimde de yere çakılacağını düşünüyorum.