BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu ile görüştü----

Davutoğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu ile görüştü

Davutoğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu ile görüştü
29 Haziran 2015 - 13:39 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu ile 20 dakika görüştü

MHP'nin TBMM Başkanı adayı MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştü destek istedi.

Yaklaşık 20 dakika süren görüşmenin ardından açıklama yapan İhsanoğlu, "Uzlaşma milletimizin arzusudur. Bugün artık biz demokrasimizin yeni bir sayfasını açarken TBMM'nin yeniden toplumdaki yerinin takip edilmesi, güçlendirilmesi lazım. İtibarının güçlendirilmesi lazım." dedi.

Ak Parti Meclis Başkanı adayı İsmet Yılmaz'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşme 4 dakika sürmüştü.

Ekmeleddin İhsanoğlu çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İhsanoğlu; "Arkadaşlarım böyle bir makama, göreve talip olmamı istediler, beni teşvik ettiler. Uzlaşma milletimizin arzusudur. Ben cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de halkımızın dağişik kesimlerini kapsayacak bir anlayış içerisinde davranmıştım. Bu sefer de bu inanançla millet meclisi başkanlığına aday gösterildim. Bu cumhuriyeti kuran meclistir. Bugün artık biz demokrasimizin yeni bir sayfasını açarken TBMM'nin yeniden toplumdaki yerinin takip edilmesi, güçlendirilmesi lazım. İtibarının güçlendirilmesi lazım. Yürütme Meclis'in denetimi altında olmalıdır. TBMM yeni dönemde yeniden yapılandırılmalıdır.

TBMM'nin toplumdaki yeri de güçlendirilmelidir. Meclis'in kendi çalışmalarını gözden geçirmesi gerekir. Çıkarılan yasaların hukuk esaslarına uygunluğu meselesi önemli bir şekilde ele alınmalı. Meclis bu yeni yapısıyla, daha farklı bir şekilde çalışacak. Biz bunun arzusundayız. Takdir tabii ki 550 milletvekilinindir" dedi.

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)