BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu 100 günlük mesaiye başlıyor----

Davutoğlu 100 günlük mesaiye başlıyor

Davutoğlu 100 günlük mesaiye başlıyor
07 Kasım 2015 - 08:59 www.finansgundem.com

Siyasetin yorgunluğunu atmak için ailesiyle tatile çıkan Başbakan Davutoğlu, pazartesi günü yoğun mesaiye başlıyor

Davutoğlu’nun nerede tatil yaptığı bilinmiyor. Ancak Başbakan’ın terörle mücadelede yaşanan son gelişmeleri tatilde de günlük olarak takip ettiği, süren operasyonlarla ilgili olarak anlık bilgilendirildiği ifade edildi. Başbakan, pazartesi günü, aktif çalışma temposuna geri dönerek, yerli ve yabancı televizyon kanallarında canlı yayınlara katılacak. Davutoğlu’nun yeni Başbakanlığı döneminde daha sık olarak uluslararası basında yer alacağı, canlı televizyon yayınlarının yanı sıra yabancı basına mülakatlar vereceği, bazı yabancı gazetelerde yazılar kaleme alacağı belirtildi.

Habertürk'ün haberine göre, gelecek hafta partisinin yetkili kurullarını toplayarak seçim sonuçlarını değerlendirmesi beklenenen Başbakan, partisinin vaatleri doğrultusunda hükümet programı ve ilk 100 günde yapılacaklarla ilgili de mesaiye başlayacak. 15-16 Kasım’da Antalya’daki G20 Liderler Zirvesi’ne katılacak olan Davutoğlu, milletvekili yemin töreni, Meclis Başkanlığı seçimi, hükümetin kurulması, hükümet programının görüşmeleri ve hükümetin güvenoyu alması gibi yasal prosedürlerin tamamlanması içinse çalışmalarını yine Ankara’da sürdürecek.

KKTC’Yİ ZİYARET EDECEK

Bu süreçlerin tamamlanmasının ardından aralık ayı itibarıyla normal çalışma düzenine dönecek olan Davutoğlu, ilk yurtdışı ziyaretini KKTC’ye yapacak. Ardından Azerbaycan’a gidecek olan Başbakan’ın bir sonraki durağı da Irak olacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)