BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Davos'a onu beklerken vefat haberi geldi"----

"Davos'a onu beklerken vefat haberi geldi"

Davos'a onu beklerken vefat haberi geldi
22 Ocak 2016 - 06:48 www.finansgundem.com

"Biz onu beklerken, buradaki dostları ve siyasiler arasında derin üzüntüye yol açan vefat haberi geldi"

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi Davos'ta bulunan Türkleri şoke etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nu izleyen gazetecilerden Gila Benmayor, Mustafa Koç'un vefat haberini aldıklarında yaşananları Hürriyet'teki köşesinde yazdı. 

İşte Benmayor'un o yazısı:

MUSTAFA Koç'u bu sabah saat 09 30 ile 11.00 arasında Davos'ta Kirchner Müzesi'nde Birleşmiş Milletler'in HeForShe programı için bekliyorduk.
Koç Grubu, BM’nin iş hayatında daha çok kadın için başlattığı HeForShe programına dahil olan Unilever, Vodafone gibi uluslararası 10 şirketten biri.
 
Mustafa Koç, HeForShe Eşitlik Raporu’nun sunumu için kadın hakları savunucusu olan İngiliz oyuncu Emma Watson ile Kirchner Müzesi’nde bir araya gelecekti.

Bu sabah gelecekti Davos’a Mustafa Koç.

Biz onu beklerken, buradaki dostları ve siyasiler arasında derin üzüntüye yol açan vefat haberi geldi.
İş dünyası yasta

Kongre Merkezi’nde Avrupa’nın Geleceği oturumunda önce hastaneye kaldırıldığını sonra da hayatını kaybettiğini öğrendik.

Daha sonraki oturum olan Kıbrıs ve Başbakan Davutoğlu’nun konuşması için bir araya gelen Türk iş camiası büyük şoktaydı.

Siyasilerimiz de öyle.

Davutoğlu’nun toplantısında rastladığım Ali Babacan, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı Mustafa Koç’un kaybından büyük üzüntü duyduklarını dile getirdiler.

Çok yakın dostu olan Ferit Şahenk’in gözyaşlarını zor tutarken, Güler Sabancı Dünya Ekonomik Forumu’ndaki tüm programını iptal ederek İstanbul’a döndü.

Bu acılı günde Mustafa Koç’un Davos’taki dostlarından onunla ilgili duygularını sordum:

Agah Uğur: Mustafa Bey’i kaybetmiş olmaktan dolayı çok çok üzgünüm. Kendisi kalbi büyük çok özel bir insan, özel bir dost, vizyoner uluslararası bir iş lideriydi. Kalbimizdeki ve iş dünyasındaki yeri hiçbir zaman doldurulmayacak. Kendisinin hayata pozitif ve ileri görüşlü bakışı ve dostluklarına verdiği önem benim için daima örnek olmuştur.

Erdal Karamercan: Mustafa Koç sadece büyük bir iş insanı değil aynı zamanda büyük bir kalbi olan çok insancıl biriydi. Bu özelliğiyle de aile ve profesyonel yöneticileri arasında mükemmel bir köprü kuran bir başkandı. Tüm aile, sevdikleri, Koç Topluluğu ve iş âleminin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin

Aclan Acar: Çok üzücü ve zamansız bir kayıp, Ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)