BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDarbeci Akın Öztürk'ün fotoğrafları çöpte bulundu----

Darbeci Akın Öztürk'ün fotoğrafları çöpte bulundu

Darbeci Akın Öztürk'ün fotoğrafları çöpte bulundu
04 Ekim 2016 - 19:45 www.finansgundem.com

15 Temmuz darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan eski YAŞ üyesi Akın Öztürk'ün fotoğrafları ve bir yaka kartı, eşinin yaşadığı evin yakınındaki çöpte bulundu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan eski YAŞ üyesi Akın Öztürk'ün fotoğrafları ve bir yaka kartı, eşinin yaşadığı evin yakınındaki çöpte bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Çankaya ilçesi Dodurga Mahallesi Çiçek Caddesi ile Susam Caddesi kesişiminde su borusu patladığı ihbarını alan Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, olay yerine geldi.

Ekipler, çalışmanın yürütüldüğü noktanın yakınındaki çöpte, fotoğraf baskılarından kesilmiş halde Öztürk'e ait askeri üniformalı fotoğraflar ile yaka tanıtma kartı buldu.

ASKİ çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çöpten çıkan fotoğraflar ile kartı incelemek üzere emniyete götürdü.

Bu arada Öztürk'ün eşinin, yaklaşık 2 ay önce yeni olayın yaşandığı bölgeye taşındığı öğrenildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)