BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanlığı'ndan 'güçlü ve büyük Türkiye' paylaşımı----

Cumhurbaşkanlığı'ndan 'güçlü ve büyük Türkiye' paylaşımı

Cumhurbaşkanlığı'ndan 'güçlü ve büyük Türkiye' paylaşımı
23 Kasım 2021 - 23:23 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan "güçlü ve büyük Türkiye" paylaşımı

Döviz kurundaki hareketlilik sürerken Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine sonrası ekonomiyle ilgili değerlendirmelerinin yer aldığı bir videoyu paylaşarak, "güçlü ve büyük Türkiye" mesajını verdi.

Dolar/TL gün içerisinde yüzde 17'ye ulaşan yükselişle 13,50 seviyesine kadar tırmandı. Kur daha sonra gün içi zirveden yüzde 8 oranında gerileyerek 12,30'un altına indi. Akşam saatlerinde ise yeniden 12,80'in üzerine çıktı. Piyasalarda bu gelişmeler yaşanırken Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası Millete Sesleniş konuşmasındaki ekonomiye ilişkin değerlendirmenin yer aldığı bir video paylaştı.

"DEVLETİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Fahrettin Altun, paylaşımında, "Vazgeçmeyeceğiz. Ülkemiz için, devletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bizim davamız, bağımsız, güçlü ve büyük Türkiye davasıdır. Milletimizi yeniden bağımlılık tuzağına çekmeye çalışanlara izin vermeyeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Erdoğan'dan öğretmenlere 3600 Ek Gösterge müjdesi

 

Kılıçdaroğlu programlarını iptal etti: CHP'de olağanüstü toplantı