BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCumhurbaşkanı'ndan Aşık Veysel türküsü ----

Cumhurbaşkanı'ndan Aşık Veysel türküsü

Cumhurbaşkanı'ndan Aşık Veysel türküsü
13 Ekim 2014 - 03:00 www.finansgundem.com

Cemal Reşit Rey'deki "Usta'ya Saygı" Gala Konseri'ne katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Aşık Veysel'in 'Uzun İnce Bir Yoldayım' türküsünü söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. Uluslararası Klarnet Festivali tarafından düzenlenen Aşık Veysel Anısına "Ustaya Saygı" etkinliğine katıldı. Gecenin sonunda sürpriz yaparak sahneye çıkan Erdoğan, sanatçılarla birlikte Aşık Veysel’in ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ türküsünü söyledi.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Ustaya Saygı etkinliğinde; Yavuz Bingöl, Fettah Can, Gökhan Tepe, Yonca Lodi, Linet, Zara gibi sanatçılar da Aşık Veysel'in şarkılarını söyleyerek destek verdi.

HELALLİK İSTEYEREK BAŞLADI

Burada sahneye davet edilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programı dolayısıyla geciktiği için helallik isteyerek sözlerine başladı. Erdoğan, “Gece, gündüz millete, vatanımıza hizmet yolunda, hakikaten yürüdük, yürümeye de devam ediyoruz. Bitmedi, daha yürüyeceğiz. Tabii Aşık Veysel gönül gözüyle dünyayı görüyordu. Hele hele şu ifadesi çok çok anlamlı; 'İki kapılı bir handa gidiyorum gündüz gece.' Evet dünya dediğiniz nedir ki? İki kapılı bir han. Bir kapıdan giriyoruz, öbür kapıdan gidiyoruz. 'Hayır ben gitmeyeceğim' diyen, diyebilecek olan var mı? Nerede o cesurlar, çıksın ortaya. Yok. İster cumhurbaşkanı ol gideceksin, ister trilyarder ol gideceksin. Bir kapıdan girdik, öbür kapıdan gideceğiz. Önemli olan, baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş meğer, bunu bırakabilmek. Temenni ederim ki o hoş sadaları bırakalım. Kendisini rahmetle yad ediyorum” dedi.

ERDOĞAN SÜRPRİZ YAPTI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gecenin sonunda ise sürpriz yaparak sahneye çıktı. Erdoğan, sahnede sanatçılarla birlikte Aşık Veysel’in ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ türküsünü seslendirdi. Erdoğan'ın türkü performansı salondakilerden büyük alkış aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, programın ardından katılımcıları tek tek selamlayarak salondan ayrıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)