BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Ordu'da can kaybımız yok----

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Ordu'da can kaybımız yok

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Ordu'da can kaybımız yok
09 Ağustos 2018 - 13:36 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Ordu'daki sele ilişkin, "Bir can kaybımız olmadı. Hasarın boyutu da medyadaki algı boyutundan daha alt seviyelerde." dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sel felaketinin yaşandığı Ordu'da incelemelerde bulundu.

Oktay, "Fındık üreticilerin durumu ile geniş kapsamlı bir değerlendirme yaptık. Hamd olsun bir can kaybımız olmadı. Hasarın boyutu da tahmin edilenden ve gösterilenden alt seviyelerde bu da oldukça olumlu bir gelişme. Sel Karadeniz Sahil yolu üzerindeki köprüde büyük bir zarar verdi. Bölgedeki diğer bazı köprülerimiz de oluşan zararlar var. Ulaştırma Bakanımız bununla ilgili çalışmalarını yapıyor. Çok hızlı bir şekilde gerekenler yapılacak. Vatandaşlarımız mağdur edilmeyecek" dedi.

Sel nedeniyle 66 konut, 264 iş yeri ve 60 aracın zarar gördüğünü belirten Oktay, "Şu an itibariyle mağdur, herhangi bir ihtiyacı olan ve karşılanmayan vatandaşımız bulunmamaktadır." diye konuştu.

Fuat Oktay, "Bir zihinsel dönüşüme ihtiyacımız var. Dere yataklarına gerek konut, gerek iş yeri yapımıyla alakalı bundan sonrasında çok daha hassas olmamız gereken bir döneme giriyoruz." ifadesini kullandı.

Selden etkilenen çiftçinin borçları ertelenecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)