BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2 mitingi daha iptal edildi----

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2 mitingi daha iptal edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2 mitingi daha iptal edildi
26 Nisan 2023 - 22:58 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumu nedeniyle Mersin ve Osmaniye mitingleri de iptal edildi. Erdoğan, Akkuyu açılışına ise online olarak katılacak

Dün canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali açılışına online katılacak. Erdoğan'ın bugün hızlı tren açılışının da içinde olduğu Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarının iptal edilmesinin ardından, bu hafta gerçekleşecek Mersin ve Osmaniye mitinglerine de katılamayacağı, istirahat edeceği belirtildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, sosyal paylaşım platformu Twitter'dan yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali açılışına online katılacağını duyurdu.

A Haber muhabirinin haberine göre de, Erdoğan'ın Mersin ve Osmaniye mitingleri iptal edilirken cuma, cumartesi ve pazar günü mitinglere devam edeceği duyuruldu.

Gazeteci İsmail Saymaz da, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın akşam katılacağı Euro D, ATV Avrupa, NTV Avrupa ve TRT World ortak yayının da iptal edildiğini paylaştı.

3 ildeki mitingler iptal edilmişti

Erdoğan, sosyal medya hesabından 3 ili kapsayan Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına katılamayacağını açıklamıştı. 

Erdoğan şu ifadeleri kullanmıştı: 

Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum. Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir. Allah’ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sağlık, huzur ve afiyet diliyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle istirahat edeceğim

 

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili açıklama

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı canlı yayın yarıda kesildi