BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan sıcak mesajlar----

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sıcak mesajlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sıcak mesajlar
05 Şubat 2022 - 18:09 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, korona virüs testinin pozitif çıkması sonrası sosyal medyada kendisine ve eşine "geçmiş olsun" dileğinde bulunan muhalefet liderlerine tek tek teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19 testinin pozitif çıkması sonrası sosyal medyada kendisine ve eşine "geçmiş olsun" dileğinde bulunan siyasilere teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye cevaben "Değerli dostum Devlet Bahçeli Beyefendi telefonla arayarak şahsıma ve eşime geçmiş olsun temennilerini iletti. Kendilerine şükranlarımı sunuyor, selam ve muhabbetlerimi iletiyorum." mesajını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İYİ Parti Lideri Meral Akşenir'in mesajına, "Meral Hanım, eşim Emine hanımla birlikte iyi temennileriniz için teşekkür ediyoruz." cevabını verdi.

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajına "Kemal Bey, şahsım ve eşim adına geçmiş olsun dilekleriniz için sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz." şeklinde cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine geçmiş olsun mesajı gönderen Deva Partisi Genel Başkanı'na "Ali Bey, geçmiş olsun temennileriniz için şahsım ve eşim adına teşekkür ediyorum." cevabını verdi.

Erdoğan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'ye "Mustafa Bey, dualarınız ve iyi temennileriz için teşekkürlerimi sunuyor, sizleri muhabbetle selamlıyorum. Sağ olun." cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı zamanda kendisine ve eşine geçmiş olsun mesajı yollayan Ukrayna Devlet Başkanı Viladimir Zelensky'e de Twitter üzerinden teşekkür mesajı gönderdi. Erdoğan Twitter mesajında, "Kıymetli dostum, bu güzel mesajınız için şahsım ve eşim adına en kalbî teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere, ailenize ve Ukrayna halkına selamlarımı iletiyorum" ifadelerine yer verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan korona virüse yakalandı

 

Ülkemizi yatırım, istihdam, üretim yoluyla büyüteceğiz

 

Kış Olimpiyatları'nın ilk gününde 27 vaka