BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇocuklar Duymasın'a FETÖ soruşturması----

Çocuklar Duymasın'a FETÖ soruşturması

Çocuklar Duymasın'a FETÖ soruşturması
03 Ağustos 2017 - 10:05 www.finansgundem.com

Kanal D'de yayınlanan ‘Çocuklar Duymasın' adlı dizide, Fethullah Gülen'in yurtdışında açtığı okulları konu alan kitabın gösterilmesi üzerine savcılık tarafından soruşturma açıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Kanal D'de yayınlanan 'Çocuklar Duymasın' adlı dizide kitaplıkta Gülen'in faaliyetlerini dünyaya tanıtan 'Barış Köprüleri: Dünyaya Açılan Türk Okulları' isimli kitabın izleyicilere gösterilmesinin ardından harekete geçerek soruşturma başlattı.

Akşam'dan Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri savcılık talimatıyla dizinin o bölümünü incelemeye aldı.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fatih ŞENOCAK03 Ağustos 2017 12:14

    Fetöyle her alanda mücadele edilmeli. Fetö terör örgütünün en çok kullandığı durumlardan biri suiistimal mesja vermesi bu doğrultuda mücadele verilmelidir.

  • Itri03 Ağustos 2017 10:41

    Sublimal mesaj, hero tsirtu gibi. Chauffeur kayyum atanmalj

  • Ali Ergül03 Ağustos 2017 10:29

    Çok duyarlı bir toplum olduk çük şükür, orada ki kitabı görüyoruz. Lakin, ülke soyuluyor onu göremiyoruz, Fatih Terim denen şahıs 5milyon eurocuk tazminat alıyor onu göremiyoruz. Çok şükür kalp gözümüz açık maşallah.