BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCoca Cola'dan Hırvatistan kararı----

Coca Cola'dan Hırvatistan kararı

Coca Cola'dan Hırvatistan kararı
09 Kasım 2023 - 12:35 www.finansgundem.com

Coca Cola'nın, Hırvatistan'da yaşanan zehirlenme vakaları nedeniyle bazı ürünlerini önlem olarak raftan çektiği belirtildi.

Hırvatistan genelinde son günlerde yaşanan zehirlenme vakaları nedeniyle Coca Cola Hırvatistan Temsilciliği belirli ürünlerini önlem olarak raftan çekme kararı aldı.

Ülkenin sahil kenti Rijeka'daki bir kafede Coca Cola gazlı içeceği ve firmanın suyunu içtiği belirtilen 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Rijeka'daki olayın ardından ülke genelinde ilgili markanın içeceğinden zehirlendikleri iddiasıyla 34 kişinin hastaneye başvurduğu belirtildi.

Devlet Müfettişler Ofisi de şüpheli ürünlerin raftan çekilmesi talebinde bulunarak olay netleşene kadar ürünlerin temininin durdurulmasını istedi.

Yerel medya ise yapılan analizlerde, zehirlenme vakalarıyla ilgisi olduğu öne sürülen içeceklerde sorunlu içerik bulunmadığını kaydetti.

Coca Cola'ya Rusya darbesi!

 

Fitch'ten Coca-Cola'nın notuna teyit

 

Coca-Cola, Rusya pazarından ayrılacak mı?

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ERDAL ÖZKESER 09 Kasım 2023 18:09

    İçerken çocuklar acaba bozulmuş gıdadan dolayı olabilirmi ? Ben yıllardır içiyorum çocuklarım dahi olmak üzere her hangi bir şey olmadı.👍👌