BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiCoca-Cola İçecek 3. kez en iyisi----

Coca-Cola İçecek 3. kez en iyisi

Coca-Cola İçecek 3. kez en iyisi
20 Haziran 2013 - 11:09 www.finansgundem.com

Coca-Cola İçecek’in CFO’su Orhun Köstem 2013 Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi sonucunda Türkiye’nin en iyi CFO’su ödülüne layık görüldü

Türkiye, Ortadoğu, Orta Asya ve Pakistan'da 23 fabrikası ve 10 bini aşan çalışanı ile global Coca-Cola sisteminin en büyük altıncı şişeleyici ortağı olan Coca-Cola İçecek’in CFO’su Orhun Köstem, Thomson Reuters Extel tarafından gerçekleştirilen 2013 Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi sonucunda Türkiye’nin en iyi CFO’su ödülüne layık görüldü.
Thomson Reuters Extel tarafından her yıl Avrupa ülkeleri için gerçekleştirilen ve 75 ülkede faaliyet gösteren 15 bini aşkın fon şirketi, aracı kurum ve analist şirketin katılım gösterdiği Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi sonucunda Coca-Cola İçecek (CCİ) CFO’su Orhun Köstem Türkiye’nin en iyi CFO’su ödülüne layık görüldü. CCİ bu ödülle 2009 ve 2011’in ardından aynı ödülü üçüncü kez kazanmış oldu. 
Şirketlerin yatırımcı ilişkileri alanındaki etkinlik ve performanslarının değerlendirildiği anketin Türkiye ayağında ayrıca CCİ Yatırımcı İlişkileri Müdürü Deniz Can Yücel en iyi yatırımcı ilişkileri profesyoneli seçilirken, CEO Damian Gammell en iyi CEO sıralamasında, CCİ Yatırımcı İlişkileri Departmanı ise en iyi yatırımcı ilişkileri ekibi sıralamasında ikinci oldu.
İş dünyasına bilgi ve haber sağlama konusunda dünyanın önde gelen şirketlerinden birisi olan Thomson Reuters tarafından her yıl düzenlenen Extel Avrupa Yatırımcı İlişkileri anketi 2013 yılında fon şirketleri, analist şirketler ve aracı kurumlarda çalışan 670.000’i aşkın kişinin oylarıyla gerçekleştirildi. Metodolojisi ve sonuçları Deloitte şirketi tarafından bağımsız denetime tabi tutulan anketin sonuçları Avrupa çapında 31 farklı sektörü kapsıyor ve tüm dünyadaki yatırımcılar arasında geniş çapta kabul görüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)