BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemClinton'ı terk edilme korkusu sardı----

Clinton'ı terk edilme korkusu sardı

Clinton'ı terk edilme korkusu sardı
10 Aralık 2020 - 12:50 www.finansgundem.com

Pedofili Jeffrey Epstein’in seks adasına gittiği iddiası nedeniyle köşeye sıkışan ABD’nin eski Başkanı Bill Clinton’ın, eşi Hillary Clinton tarafından terk edileceği korkusu yaşadığı ortaya çıktı.

ABD’nin eski Başkanı Bill Clinton’ın, pedofil suçlamalarıyla tutulduğu hapishanede geçen yıl intihar eden arkadaşı Jeffrey Epstein’ın 2003 yılında seks adası Little St James’e gittiğinin yardımcısı Doug Band tarafından doğrulanması nedeniyle evliliğinin bitme noktasına geldiği söyleniyor.

Doug Band'in geçen hafta Vanity Fair dergisine verdiği röportajda yaklaşık 20 yıl yardımcılığını yaptığı eski başkanın Ocak 2003’te Epstein’ın seks adasına gittiği iddiasını doğrulayarak, Clinton’ın evliliğinde bardağı taşıran son damla olduğu öne sürüldü.

İngiliz The Sun gazetesine konuşan çiftin yakın bir arkadaşı: “Clinton, 2009’da dışişleri bakanı olan 2016’da ise başkan adayı olan eşi Hillary Clinton’ın artık herhangi bir göreve aday olmaması nedeniyle ona ihtiyacı olmadığını düşünüyor. Bu nedenle onu terk edebileceğinden korkuyor.” dedi.

Çifte yakın kaynak, daha önce 90’lı yıllarda Beyaz Saray çalışanı Monica Lewinsky ile ilişki yaşadığı iddiası nedeniyle de evliliğin zor zamanlar geçirdiğini ancak bu kez Hillary Clinton’ın kaybedecek hiçbir şeyi olmadığını söyledi.

Epstein ile bağlantısını pek çok kez inkar eden Clinton’ın bu kez köşeye sıkıştığını ve psikolojisinin bozulduğunu belirten kaynak: “Clinton terk edileceği korkusuyla taşlaşmış durumda. Sadece evinde oturuyor, sağlığı bozuk, günün her saati TV izliyor.” dedi.

Evliliğin uzun zamandır rayında olmadığını vurgulayan kaynak, 2001’de Hillary Clinton’ın Senato’ya seçilerek Washington’a taşınmasının ardından New York’ta kalan eşinin nerede olduğunu 24 saaat kendisine rapor etmesi için birilerinin olduğunu da sözlerine ekledi.

Trump Rusya ve Clinton soruşturmaları belgelerinin gizliliğini kaldırıyor

 

Kaddafi'nin kuzeninden Hillary Clinton'a dava

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)