BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇıta yükseldi, Ahmet Yüce’den bu yıl 29’ar maaş ikramiye!----

Çıta yükseldi, Ahmet Yüce’den bu yıl 29’ar maaş ikramiye!

Çıta yükseldi, Ahmet Yüce’den bu yıl 29’ar maaş ikramiye!
05 Mart 2024 - 12:42 www.finansgundem.com

Skoda'nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce bu yıl çalışanlarına 29’ar maaş ikramiye verdi. İkramiyeler hesaplara yattı.


Geçen yıl çalışanlarına 25 maaş ikramiye vererek tüm Türkiye'ye kendisinden söz ettiren Skoda'nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce’nin bu yıl da çalışanlarına 29’ar maaş ikramiye verdiği ortaya çıktı.

Toygun Atilla, Patronlar Dünyası’ndaki haberinde bu yıl çıtayı biraz daha yükselten Ahmet Yüce’nin bayram gibi ikramiyesini kaleme aldı.

“Dün Skoda'da adeta bayram havası vardı. Ahmet Yüce ne enflasyon, ne yüksek maliyet, ne döviz kuru dinlemedi. Geçen yıl verdiği ikramiyenin de üzerine çıktı, çalışanlarına erken bayram yaşattı. Çalışma arkadaşlarından öğrendim. 2023 yılı ikramiyeleri dün açıklanmış ve 29'ar maaş ikramiye çalışanların hesabına yatırılmış.

Ahmet Yüce 15 yıldır çalışma arkadaşlarına ikramiye veriyor. Hatta pandemi döneminde tek bir çalışanını işten çıkartmadığı gibi o iki yıl 13 ve 14 maaş geçen yıl da 25 maaş ikramiye verdi.”

Bakan Işıkhan açıkladı! Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?

 

İsviçre'de emeklilere yılda bir maaş ikramiye onaylandı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)