BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇırağan'da rüya gibi düğün----

Çırağan'da rüya gibi düğün

Çırağan'da rüya gibi düğün
22 Eylül 2014 - 11:32 www.finansgundem.com

İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın’ın kızı İpek Ayaydın Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir törene dünya evine girdi

İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın’ın kızı İpek Ayaydın, Yalçın ve Şeniz Abdik’in oğulları Talat Abdik ile Çırağan Sarayı’nda dillere destan bir düğünle evlendi. Düğün, cemiyet üyelerini de bir araya getirdi.

İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın ve Tunay Ayaydın’ın kızları İpek Ayaydın ve Astemya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın ve Şeniz Abdik’in oğulları Talat Abdik 650 seçkin davetli eşliğinde hayatını birleştirdi.



Damat Talat Abdik saltanat kayığı ile saraya yaklaşırken; gelin, babası Yalçın Ayaydın’ın eşliğinde salona girdi. Zuhair Murad Couture imzalı gelinliği ile büyüleyen İpek Ayaydın’ın şahitleri amcası Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Ünal Aysal ile Mustafa Sarıgül olurken, damadın şahitliğini Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Temel Abdik ve Ali Akyüz yaptı. Gelin ve damat Serdar Ortaç, Singing Waiters’ın sahne aldığı gecenin ardından, balayı tatili için Seyşeller’e uçtu.

Geçen ay Neslişah Alkoçlarla hayatını  birleştiren oyuncu Engin Altan Düzyatan da düğüne kayın validesi Gülşah Alkoçlar ve kayınpederi Ender Alkoçlar ile birlikte geldi. Yeni evli çif, birbirine uyumlu, siyah ağırlıkta giyindi ve keyifle poz verdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)