BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇipras'tan flaş ziyaret!----

Çipras'tan flaş ziyaret!

Çipras'tan flaş ziyaret!
24 Kasım 2015 - 15:22 www.finansgundem.com

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın İsrail ve Filistin'i ziyaret edeceği bildirildi

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, bölgede yarın başlayacak iki günlük ziyareti kapsamında önce  İsrail'e giderek İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin ve İsrail Başbakanı Binyamin  Netenyahu ile görüşecek. 
 
Perşembe günü de Filistin hakimiyetindeki Batı Şeria'ya geçecek olan  Çipras,Ramallah'da Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ile bir araya gelecek. 
 
 Alınan bilgiye göre, Çipras'ın İsrailli yetkililerle yapacağı temaslar  sırasında, ikili ilişkilerin geliştirilmesinin dışında Yunanistan ve İsrail  arasında, doğalgazın taşınması ve su kaynaklarının idaresi gibi konular ele  alınacak. 
 
Görüşmelerde ayrıca, daha önce Kahire'de, Yunanistan, Mısır ve Güney  Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) arasında olduğu şekilde, Yunanistan, GKRY ve İsrail  arasında üçlü bir zirve gerçekleştirilmesine yönelik hazırlık çalışmaları  yapılacağı belirtildi. 
 
Öte yandan, Çipras'ın Filistin ziyaretinin ardından, Filistin lideri  Abbas'ın da, 21-22 Aralık tarihleri arasında Atina'ya resmi bir ziyaret yapacağı  belirtildi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)