BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇinli yetkiliden bomba açıklama: 'Aşıyı bulduk'----

Çinli yetkiliden bomba açıklama: 'Aşıyı bulduk'

Çinli yetkiliden bomba açıklama: 'Aşıyı bulduk'
24 Şubat 2020 - 18:14 www.finansgundem.com

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkıp binlerce kişiyi öldüren ve küresel bir kriz haline gelen korona virüsün tedavisinin bulunduğu iddia edildi.

Çinli yetkililer, korona virüs salgınını yakın zamanda yeneceklerini ve şubat ayı sonuna kadar ülke genelindeki birçok bölgede normal hayata geri döneceklerini açıkladı. Rus Haber Ajansı’nın (TASS) paylaştığı habere göre Çinli yetkililer virüsün çaresi olacak aşıyı buldular.

Çin'in Rusya Büyükelçisi Zhang Hanhui Pazartesi günü gazetecilere verdiği demeçte, etkili bir aşının enfeksiyona karşı bağışıklık yanıtı vermeye yardımcı olduğunu gerekli testler yapıldıktan sonra kullanıma sunacaklarını belirtti.

Büyükelçi konuşmasında “Çin’deki bilim adamlarımızın bulduğu ilaç etkisini kanıtladı ve testler başarılı şekilde devam ediyor. İlaca yönelik çalışmaların son kısmının kısa süre zarfında bitirilmesi hedefleniyor ve Şubat sonuna kadar Çin’deki tüm şehirlerde hayat normale dönecek. Virüsün yayılma merkezinde ise hayatın Mart sonuna kadar düzelmesi planlanıyor. Dünya Sağlık Örgütü’yle çalışıyoruz. Ekibimizin içinde 2 Rus bilim adamı da var. Rusya’ya ve halkına destekleri için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet bayraktar25 Şubat 2020 19:09

    yalan söylemek zorunda kalmaktan başka çare yok ekonomi çöktü mazkum insanlara yapılan katliyam ve işkencelerin cevabını yüce Allah hakkıyla vermiştir  dahada durmadan devam edeceğine inanıyorum gece gündüz çalışıp kazandıkları yani can evinden vuran can alan felaketlerini yüce Allah getirmiştir.

  • asabi26 Şubat 2020 14:26

    sadece çinliler olsa iyi tüm dünyaya yayılıyor iran ırak bahreyn katarda bile görülmüş 

  • dbb25 Şubat 2020 15:36

    Piyasalar ve sermayedarlar paniklemesin diye üfürülmüş bir haber...influenza ya da aşı bulmuşlardı ama tüm dünyada geziyor Allah tan öldürücü değil ve aşıyı bu virüs çoktan pas geçmiş...şimdi bu virüs için bulunduysa bu aşı ne kadar işe yarayacak merak konusu ve sanırım bu da diğer aşı gibi olacak o zamanda hükmü olmayacak...dolayısıyla adam gibi bur İLAÇ BULMALARİ GEREKLİ KALDI Kİ BELKİDE PİYASALARI SAKİNLEŞTİRMEK İÇİN BU HABER ÜFÜRÜLDÜ...havala ısındığında etkisi kaybolsa da diğer virüsler gibi tekrar tekrar çıkma durumu olursa ki olabilir bu durumda risk bitmiş değil hatta yazın bile belki pasif olarak tüm ülkelere yayılabilir.... bunlar hep akıllarda ciddi riskler...

  • Ali24 Şubat 2020 22:17

    Olumlu düşğnüyorum.

  • Osman24 Şubat 2020 20:01

    Hadi inşallah bu lânet virüsü yenini