BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin'de müze ve parklar yeniden açıldı----

Çin'de müze ve parklar yeniden açıldı

Çin'de müze ve parklar yeniden açıldı
01 Mayıs 2020 - 11:46 www.finansgundem.com

Çin'in başkenti Pekin'de yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan parklar ve müzeler yeniden ziyarete açıldı.

Ziyarete açılan yerler arasında 720 bin metrekarelik alanı kaplayan ve ülkedeki saraylar arasında en bilineni olan ''Yasak Şehir" de bulunuyor.

Kovid-19 nedeniyle yoğunluğu engellemek ve sosyal mesafe kuralına uyulması amacıyla "Yasak Şehir"in ziyaretçi kapasitesi 80 binden 5 bine düşürülürken, parklar da yüzde 30 kapasiteyle ziyarete açık olacak.

Yetkililer, "sosyal mesafe kuralına uyulması" çağrısında bulunurken, belirli noktalarda ateş ölçümü yapılacağını ve ziyaretçilerin biletler için internet üzerinden rezervasyon yapmaları gerektiğini duyurdu.

SON 16 GÜNDE SALGIN KAYNAKLI ÖLÜM GERÇEKLEŞMEDİ

Başkent Pekin'de önceki gün Kovid-19 alarm seviyesi, en yüksek derece birden ikiye düşürülmüştü.

Çin'de bugün 6'sı yurt dışı kaynaklı olmak üzere 12 kişide Kovid-19 tespit edilirken, son 16 günde salgın kaynaklı ölüm gerçekleşmedi.

Ülkede, 82 bin 874 kişide Kovid-19 görülürken, salgın nedeniyle 4 bin 633 kişi hayatını kaybetti.

Kovidli hastaların yüzde 90'ı 25-50 yaş aralığında

Korona virüs paradan mı bulaştı?

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.01 Mayıs 2020 16:15

    ÇİNLILER EN BAŞTAN TAM TEDBIRLI DAVRANDILAR YAŞ AYRIMI YAPMAKSIZIN HERKESE SOKAĞI YASAKLADILAR ZORUNLU SOKAĞA ÇIKANLARDA BİR TEK MASKESİZ KIŞI YOKTU ŞIMDI SEFASINI SÜRÜYORLAR BIZ RUSYA GİBI SADECE 65 YAŞ ÜZERINE YASAK UYGULADIK RUSYA 14 NISANDA 65 YAŞ YASAĞINI KALDIRDI BIZDE DEVAM EDIYOR AMA 65 YASTA OLANLARIN MORALI PSKOLOJİSI BOZULDU 65 YAŞ ALTINDA olanları DAHA dirençli sandıklar da ne oldu ? MASKELER HEMEN DAGITILSA SATISI DA YASAKLANMASA DAHA AZ ÖLÜM OLURDU