BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiÇin ile Rusya’nın ticaret hacmi rekor seviyeyi aşabilir----

Çin ile Rusya’nın ticaret hacmi rekor seviyeyi aşabilir

Çin ile Rusya’nın ticaret hacmi rekor seviyeyi aşabilir
26 Ağustos 2022 - 10:48 www.finansgundem.com

Çin ile Rusya arasındaki ikili ticaret hacminin bu yıl 165 milyar ile 170 milyar doları aşarak rekor bir seviyeyi aşabileceği öngörülüyor.

Çin ile Rusya’nın ticaret hacmi 170 milyar doları aşabilir. Çin Ticaret Bakanlığı Sözcüsü Shu Jueting, bu yıl Çin-Rusya ticaretinin büyüme ivmesini sürdürdüğünü, ikili ekonomik ve ticari ilişkilerin ölçek ve kalitesinin artmaya devam edeceğini kaydetti.

Çin Uluslararası Radyosu'nun haberine göre Shu Jueting, düzenlediği basın toplantısında, Rusya’yla birlikte endüstriyel zincirler ve tedarik zincirlerinin istikrarını korumak, dijital ekonomi, yeşil kalkınma ve biyotıp gibi yeni büyüme noktalarını oluşturmaya hazır olduklarını ifade etti.

Çin-Rusya sınır kapılarındaki taşımacılık konusuna değinen Shu Jueting, iki tarafın salgın önleme ve kontrol ve gümrükleme işlemlerini koordine ettiğini ve iki ülkenin sınır kapılarından geçen malların normal düzenini sağladığını dile getirdi. Shu, bu yılın haziran ayında Heihe Otoyolu Köprüsü’nün trafiğe açıldığına ve iki ülke arasında karşılıklı bağlantılar için yeni bir kanalın oluşturulduğuna işaret etti.

Çin'de 146 milyar dolarlık yeni teşvik paketi

 

Çin, ekonomiyi desteklemeye devam edecek

 

Çin, Rusya'nın düzenlediği askeri tatbikata katılacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)