BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin, Beijing'i uluslararası uçuşlara kapattı----

Çin, Beijing'i uluslararası uçuşlara kapattı

Çin, Beijing'i uluslararası uçuşlara kapattı
23 Mart 2020 - 12:07 www.finansgundem.com

Çin Sivil Havacılık Dairesi, Beijing'e gelen tüm uluslararası uçuşların, 23 Mart Pazartesi gününden itibaren 12 başka Çin havalimanına yönlendirileceğini açıkladı.

Sivil Havacılık Dairesi'nin diğer dört resmi kuruluş ile açıkladığı ortak bildiriye göre, Beijing'e gelen uluslararası uçuş yolcuları önce aralarında Shanghai, Tianjin, Nanjing ve Shenyang'ın da bulunduğu kentlerin havalimanlarına inecek.

Çin Uluslararası Radyosu'nun haberine göre Yolcular buralarda gümrükten ve karantina kontrolünden geçecekler ve kontrol sonucunda sağlık durumları elverdiği takdirde geldikleri uçakla Beijing'e uçacaklar. Beijing, 21 Mart Cumartesi günü, dışarıdan gelen 13 adet yeni korona virüs (COVID-19) vakası tespit etti. Böylece dışarıdan Beijing'e gelen vaka sayısı 97'ye vardı kıta Çin'ine dışarıdan gelen vakaların sayısı da 314'e ulaşmış oldu.

Yöneticilerin açıklamasına göre, Beijing istikametindeki uluslararası uçuşların ülkeye giriş sürecine ilişkin mevzuat da COVID-19 salgınının gidişine göre durum elverdiğinde yeniden gözden geçirilecektir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)