BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCIA'in skandal planı deşifre oldu!----

CIA'in skandal planı deşifre oldu!

CIA'in skandal planı deşifre oldu!
27 Eylül 2021 - 13:55 www.finansgundem.com

ABD, WikiLeaks’in kurucu ortağını yakalamak için Londra sokaklarını bir Bond filmine benzetmeye hazırdı. Bu iddia Yahoo News'ta yer aldı...

ABD makamlarının Julian Assange’ı sevmedikleri aşikar olsa da Mike Pompeo ve Gina Haspel’in yönetimindeki CIA, WikiLeaks kurucusuna yönelik nefreti tamamen yeni bir seviyeye taşıdı.

Hürriyet'in haberine göre; İsmini vermek istemeyen eski yetkililerle görüşen Yahoo News'in iddialarına göre, planlar suikastı bile göze alıyordu.

Söz konusu iddialara göre, Pompeo ve Haspel’in atanmalarından önce, ABD’nin en üst düzey casus teşkilatının planları Assange ve diğer birçok gazeteciyi 'bilgi simsarları' olarak sınıflandırarak onlar üzerindeki gözetleme olanaklarını genişletmekle sınırlıydı.

Pompeo'nun CIA başkanlığına atanmasının ardından ilk işi WikiLeaks’i 'devlet dışı düşmanca istihbarat servisi' olarak adlandırmayı önermek oldu.

Bunun anlamsız bir isim değişikliği olmadığını iddia eden Yahoo News, sitenin bu şekilde yeniden sınıflandırılmasının CIA’in ona bir yabancı istihbarat teşkilatı gibi davranmasına ve herhangi bir gözetim olmaksızın ona karşı hareket etmesine izin verecekti.

Eski bir yetkili, 'İnsanların CIA’in saldırgan (karşı istihbarat) operasyonları adı altında ne kadar çok şey yapabileceğini ve bunların nasıl asgari düzeyde gözetim altında olduğunu anladıklarını sanmıyorum' dedi.

CIA'de Havana krizi!

 

CIA, Z kuşağına erişmek için TikTok hesabı açmayı planlıyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)