BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'li vekili çok ağır eleştirdi----

CHP'li vekili çok ağır eleştirdi

CHP'li vekili çok ağır eleştirdi
13 Temmuz 2013 - 12:46 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan'ın kızına Twitter'dan hakaretli gönderme yapan Yıldıray Sapan'a, Twitter'da Melih Gökçek'ten sert yanıt geldi

Melih Gökçek'in Twitter'daki son hedefi CHP milletvekili Yıldıray Sapan oldu. Sapan'ın Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a göndermede bulunan twitine Gökçek'ten çok sert bir yanıt geldi.

Gezi Parkı eylemcilerine palayla saldıran ve kamuoyunda 'Palalı saldırgan' olarak anılan Sabri Çelebi'nin mahkemece serbest bırakılması ve ardından Fas'a gitmesi eleştirilere neden olmuştu. Karara tepki gösteren CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan da kararı Twitter hesabından eleştirirken ''Biri cikip sumeyye'nin kicina palayla vursa ne olurdu acaba?'' diye yazması takipçilerinin bile tepkisini çekti. Sapan, gelen tepkiler sonrası twitini kaldırsada Gökçek'in salvolarından kurtulamadı.
 GÖKÇEK, MAHKEME TUTANAKLARINI TWITTER'DA PAYLAŞTI!
CHP'li vekilin geçmişinde eşiyle yaşadığı sorunları gündeme getiren Gökçek, mahkeme tutanaklarını paylaştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hamile karısını dövüp mahkemelik olan Sapan’ın şiddet gören eşinin ifade tutanağını Twitter’da yayınladı. Sapan'a "senden erkek olsa ne yazar" diyen Gökçek, CHP'li vekilin hayli magazinel aile sorunlarını ifşa etti. 
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metin14 Temmuz 2013 15:15

    sen git önce bir yağmurda dolan alt geçitlerinin alt yapısını düzelt önce .

  • xcvb13 Temmuz 2013 23:40

    rügr arkanızd koşun bkalım kotuğunuz kadar...hayırlısı....

  • Realist13 Temmuz 2013 23:12

    Bence siyaset işi artık çok zorlaşmaya başladı. Her siyasetçi söz söylemeden önce bir reklam ajansına veya bir kamuoyu araştırmacısına sorsun. Böyle bir şey diyeceğim oy mu kazanırım oy mu kaybederim diye. Ya da dürüstlük ve doğrulukdan hiç ayrılmasın uzun vadede yine kazanır.Ama dürüst adamın siyasetde ne işi olacak, bir de oralara nasıl gelecek.

  • k13 Temmuz 2013 15:36

    chp sihniyeti yapılanın yanlış oldugunu soylese saygı duyulurdu bel altı yarası var bel altından vurmaya çalışıyor yazık uzaylı bunlar

  • Ramiz13 Temmuz 2013 14:48

    Sen bir sokak serserinin bir hanıma karşı terbiyesizce tavrını, Başbakanın masum kızı üzerinden eleştirme edepsizliğine düşersen, seni de birileri böyle rezil eder, edepsizliğini sokağa döker ... Sn Vekil!