BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP’de İstanbul için rekabet ----

CHP’de İstanbul için rekabet

CHP’de İstanbul için rekabet
08 Ekim 2023 - 08:53 www.finansgundem.com

İstanbul İl Başkanlığı için önceki dönemde bu görevi yürüten Cemal Canpolat ile değişim yanlısı Özgür Çelik yarışacak. Parti merkezi Canpolat’ı destekliyor.

CHP'nin İstanbul İl Başkanı bugün düzenlenecek 38. Olağan İstanbul İl Kongresi'nde belli olacak. Değişimcilerin desteklediği CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik ile genel merkezin desteklediği CHP eski İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat'ın yarışacağı kongrede, Hakan Kaya'nın Sözcü'deki haberine göre 600'ü aşkın delege oy kullanacak. İstanbul'daki sonucun CHP'nin 5 Kasım'da yapacağı 38. Olağan Büyük Kurultayı etkileyeceği belirtiliyor. Bu nedenle gözler, kurultaya 196 delege gönderecek olan İstanbul'a çevrildi. Haliç Kongre Merkezi'nde saat 08.00'de başlayacak kongreye, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan adayı Özgür Özel katılmayacak.

İKİ İSİM YARIŞIYOR

Kongre öncesi partililerle bir araya gelen Özgür Çelik, sosyal medyadan video yayınladı. Çelik şu ifadeleri kullandı: “Bizim mücadelemiz parti içerisinde olmaz. Biz örgütümüzün hiçbir üyesiyle tartışmalı bir zemine gitmeyiz. Bizim kavgamız 20 yılı aşkın zamandır bu ülkeyi yöneten iktidarladır.”  CHP'nin ilçe örgütlerine yaptığı ziyaretlerden kesit paylaşan Cemal Canpolat ise şöyle konuştu: “Örgütün etkili olmasını istiyorsanız, ilçe başkanlarının etkili olmasını istiyorsanız oyunuza talibim. Pazar gününden itibaren kendi solumuza döneceğiz, solu yeniden ayağa kaldıracağız.”

CHP'de kurultay tarihi netleşti

 

İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki: 'Rezillik'

 

CHP'den Tanju Özcan, Serdar Aksoy ve Mahmut Övür hakkında suç duyurusu

 

CHP'li Özel Manisa'dan uyardı: Yerel seçimlerde büyük bir tehlike ile karşı karşıyayız

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)