BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'de büyük kavga: 'ABD ajanısın!'----

CHP'de büyük kavga: 'ABD ajanısın!'

CHP'de büyük kavga: 'ABD ajanısın!'
09 Nisan 2013 - 19:19 www.finansgundem.com

CHP’nin ulusalcı ve yenilikçi milletvekilleri arasında Ergenekon kavgası çıktı!

CHP’nin basına kapalı yapılan Meclis grup toplantısında CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu’nun, Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu’nun Diyarbakır Baro Başkanı iken Ergenekon davası konusunda verdiği röportajları okuyarak, "Genel başkan yardımcımız Ergenekon davasının müdahili. Yani bu tertibin başındaki isim” diye tepki gösterdiği öğrenildi. Edilen bilgiye göre Kulkuloğlu ayrıca CHP olarak AK Parti’nin çözüm süreciyle ilgili TBMM’de araştırma komisyonu kurmak istemesine karşı olduklarını ancak diğer yandan Tanrıkulu’nun bir süre önce bu paralelde önerge hazırladığını kaydetti. Kulkuloğlu, CHP’nin anayasa önerilerinin de milletvekillerine sorulmadan hazırlandığını savundu.
TANRIKULU: SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM
Sezgin Tanrıkulu’nun ise eleştirilere karşılık, 2008 yılında baro başkanı olarak davaya Fırat’ın ötesindeki faili meçhullerin araştırılması için müdahil olduğunu ancak o dönem dava dosyalarının birleştirilmediğini ve sulandırılmadığını, bugünkü Ergenekon denilen yapının ilk dönemle ayrı olmadığını, sözlerinin bugün de arkasında olduğunu söylediği öğrenildi.
ABD AJANISIN, PARTİYİ BÖLÜYORSUN
CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz’ın Tanrıkulu’na konuşması sırasında, “Yalan söylüyorsun. Sen ABD ajanısın, partiyi bölüyorsun” diyerek bağırdığı iddia edilirken, Tanrıkulu’nun ise PM’ye delegelerin oyuyla geldiğini ve Kılıçdaroğlu tarafından göreve getirildiği yanıtı verdiği öğrenildi.
VEKİLLER BİRBİRİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ
İkili arasında karşılıklı tartışmaya diğer milletvekillerinin de katılmasıyla salonda arbede yaşandığı, Tanrıkulu’na destek veren Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile Mersin Milletvekili Vahap Seçer ile bazı milletvekilleri arasında itişme yaşandığı, grup yöneticilerinin araya girmesiyle gerginliğin son bulduğu da iddia edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)