BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP Genel Merkezi'nde korona paniği----

CHP Genel Merkezi'nde korona paniği

CHP Genel Merkezi'nde korona paniği
13 Haziran 2020 - 09:23 www.finansgundem.com

CHP Genel Merkezi’nde bir sekreterin Kovid-19 testinin “pozitif” çıkması partiyi alarma geçirdi. Sekreterle teması olan tüm personel 14 günlük izolasyon süreci için evlerine gönderildi.

Korona virüs salgınından çıkış süreci kapsamındaki normalleşme adımlarına CHP de uydu. Genel Merkez personeli 1 Haziran itibarıyla normal düzende çalışmaya geçti. Ancak Genel Merkez’e ziyaretçi yasağına devam kararı alındı. Bu sürede Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal’ın Genel Merkez’deki sekreteri A.Ç.’nin eşinde korona virüs tespit edildi. Bunun üzerine A.Ç.’ye de test yapıldı, sonucu “negatif” çıktı. Test sonrasında A.Ç., birkaç gün daha çalışmaya devam etti. Ancak A.Ç.’nin önceki gün yapılan ikinci testinin sonucu “pozitif” çıktı. Bu sonuç Genel Merkez’i alarma geçirdi.

Milliyet'ten Şevket Yaman imzalı haberde, A.Ç.’nin temas kurduğu tüm personel dün itibarıyla 14 günlük izolasyon süreci için evlerine gönderildi. Sekreter A.Ç.’nin eşinin, testi pozitif çıkmadan önce, ziyaretçi yasağına rağmen Genel Merkez’e geldiği, yemekhanede yemek yediği ve bazı kişilerle görüştüğü öğrenildi.

Sarıbal’ın durumu

Sarıbal’ın bu olaydan bağımsız olarak birkaç gün önce test yaptırdığı ve sonucun “negatif” çıktığı öğrenildi. Bursa’daki evinde olan Sarıbal’ın, hastalık belirtilerini göstermediği, buna rağmen doktora gittiği ve yeni test yapılması istendiği öğrenildi. Ancak iki test arasında geçmesi gereken süre gözetilerek yeni testin pazartesi günü yapılacağı bildirildi. Sarıbal’ın odası, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun makamının bir alt katı olan 11. katta bulunuyor. Sekreter A.Ç.’nin bu sürede 12. kata hiç çıkmadığı ifade edilse de, Sarıbal’ın Kılıçdaroğlu ile görüştüğü belirtiliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)