BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCevdet Yılmaz: Hedefimiz ekonomiyi üst lige çıkarmak----

Cevdet Yılmaz: Hedefimiz ekonomiyi üst lige çıkarmak

Cevdet Yılmaz: Hedefimiz ekonomiyi üst lige çıkarmak
11 Haziran 2023 - 14:52 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sürdürülebilir büyümeyi sağlamayı ve Türkiye'yi ekonomide üst lige yükseltmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Bingöl'de ziyaretlerde bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye'yi ekonomide üst lige yükseltmeyi hedeflediklerini belirterek, "Ekonomide genel çerçevemiz çok net. Sürdürülebilir büyümeyi sağlayacağız. Dünya şartlarına göre yeni adımlar ve projeler olacak" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Yeni dönemde Türkiye Yüzyılı'nı hayata geçireceğiz. Türkiye'yi üst gelir grubuna taşımak istiyoruz. Güçlü bir ekonomi politikası uygulayacağız. Kişi başına geliri 13 bin doların üzerine çıkarmak istiyoruz.

Teknolojik altyapımızı ve savunma sanayiimizi geliştireceğiz. Son dönemde insanlı, insansız hava araçlarımızı, Togg gibi projelerimizi gördük. Yakın zamanda bunlardan çok daha fazla göreceğiz.

Ekonomik gelişme insan için, insan varsa ekonomi var. Ekonomide sağlayacağımız başarıyı toplumun tüm kesimlerine dağıtmak en büyük hedefimiz.

Bütün bölgelerimizin katkı sağlayacağı bir süreç olacak. Her kesimin de faydalayanacağı bir süreç olacak. KOBİ'lerden gençlere, kadınlarımıza kadar her kişiyi kapsayacağız. Türkiye liderlik yapan ülkelerden birisi olacak. 21. yüzyılın yükselen güçlerinden birisi olacağız. Dış politikada çok daha etkili ve güçlü bir Türkiye göreceğiz.

Ekonomide genel çerçevemiz çok net. Sürdürülebilir büyümeyi sağlayacağız. Dünya şartlarına göre yeni adımlar ve projeler olacak. Bütün kurumlarımızla birlikte günün ihtiyaçları neyse bunları değerlendirerek yolumuza devam edeceğiz.

Büyüme tarafından çok net kazanımlar elde ettik. İhracatımız reel tarafta çok iyi durumda. Geldiğimiz noktada istikrarı sağlayarak güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Temel prensip, istikrar içinde büyüme olacak. Kapsamlı bir program çerçevesinde yol haritamızı devam ettireceğiz. Bütün bunlarla birlikte öngörülebilir bir ekonomi politikası hayata geçireceğiz.

Son yıllarda Türkiye çok etkili bir şekilde gücünü bölgesine yansıtan, ses getiren bir ülke haline geldi. Türkiye bölgede oyun bozan, oyun kuran bir ülke haline geldi. Girişimci bir dış politikaya sahip olduğumuzu söyleyebilirim.(TRT Haber)

Cevdet Yılmaz'dan asgari ücret açıklaması

 

Cevdet Yılmaz: İhracatın 170 milyar dolara ulaşmasını bekliyoruz

 

Cevdet Yılmaz: Darbe girişiminin faturası 60 milyar lira

 

Cevdet Yılmaz faizden tatmin olmadı!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.11 Haziran 2023 15:43

    ÜLKEMİZDE UYGULANAN ASGARİ ÜCRET KKTC'DE UYGULANAN ASGARİ ÜCRETTEN HALEN 3293 TL EKSİK/ ÖDENİYOR TEMMUZDA FARK ACILMAMALI ÜLKEMİZDEKİ EMEK/ALIN TERİ AKIL TERİ BU KADAR UCUZ OLMAMALI