BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇeşme'de çıkan yangına ilişkin 1 kişi tutuklandı----

Çeşme'de çıkan yangına ilişkin 1 kişi tutuklandı

Çeşme'de çıkan yangına ilişkin 1 kişi tutuklandı
22 Temmuz 2023 - 23:04 www.finansgundem.com

İzmir'in Çeşme ilçesinde dün makilik alandaki yangını çıkardığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.

İzmir'in Çeşme ilçesinde, bozuk orman alanında çıkan ve 6,5 saatte söndürülen yangınla ilgili gözaltına alınan ve akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen K.Ç.'nin, vatandaşlar tarafından olay yerinde çekilen cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı. Yangında yaklaşık 40 hektar alanın zarar gördüğü bildirildi.

Çeşme'nin Ulusoy Limanı yakınındaki Karadağ mevkisinde bulunan bozuk ormanda, dün saat 23.30 sıralarında yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen alevler, gökyüzünü aydınlattı. İhbar üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 17 arazöz, 4 su ikmal, 3 dozer ve 5 yer ekibi sevk edildi. Yangın nedeniyle bölgedeki İzmir Valiliği Bornova Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğü Çeşme Çocuk Gençlik Eğitim ve Dinlenme Kampı'ndaki öğrenciler, tedbir amacıyla otobüslerle tahliye edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait toplumsal olaylara müdahale araçları (TOMA) da bölgeye sevk edilerek söndürme çalışmalarına destek verdi.

İlçede yaşayanlar ve tatilciler sokağa çıkarak söndürme çalışmalarını endişeli bir şekilde izledi. Günün ilk ışıklarına kadar süren çalışmalar yangın söndürme helikopterlerinin de katılmasıyla olumlu sonuç verdi. Alevler, 6,5 saat sonra kontrol altına alınıp, söndürüldü. Yangında ilk belirlemelere göre yaklaşık 40 hektar bozuk orman alanının zarar gördüğü bildirildi.

Yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmalar sürerken, polis şüpheli olarak akli dengesi yerinde olmayan K.Ç.'yi, gözaltına aldı. K.Ç.'nin yangın bölgesinde vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendiği ortaya çıktı. Şüpheli K.Ç.'nin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

YANGIN BÖLGESİNDEKİ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

İzmir'in Çeşme ilçesinde, bozuk ormanda çıkan ancak 6,5 saatte söndürülen yangınla ilgili gözaltına alınan ve vatandaşlar tarafından cep telefonuyla yangın bölgesinde görüntülenen şüpheli K.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan K.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rodos'taki orman yangını yerleşim birimlerine ulaştı

Hasdal'da orman yangını

Muğla’da orman yangını

Türk yangın söndürme uçakları Atina'da

Antalya'da butik otelde yangın: Ölü ve yaralılar var

Çeşme'de yangın!

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)