BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCenk Tosun: Kendim gol atmış kadar sevindim----

Cenk Tosun: Kendim gol atmış kadar sevindim

Cenk Tosun: Kendim gol atmış kadar sevindim
22 Kasım 2017 - 01:13 www.finansgundem.com

Beşiktaşlı oyuncu Cenk Tosun, takımına beraberliği ve grup birinciliğini getiren, asistini yaptığı Talisca'nın golü için konuştu

Beşiktaş'ın Porto ile 1-1 berabere kalarak UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu lider tamamlamayı garantilemesinin ardından siyah-beyazlı futbolcu Cenk Tosun, Anderson Talisca'nın attığı gol ile ilgili "Kendim gol atmış kadar sevindim" dedi.

Talisca'nın attığı golün pasını veren Cenk Tosun, maçın ardından yaptığı açıklamada "Topu aldıktan sonra rakibimin üzerinden aşırtıp, şık bir şekilde sıyrıldım. Ceza sahasına girdiğimde kaleye vuruş da yapabilirdim ama gol yüzdesi düşük olurdu. O nedenle Talisca’ya pas vermeyi tercih ettim. Kendim gol atmış kadar sevindim.” diye konuştu.

Kendisi ile ilgili çıkan transfer haberlerine de değinen golcü oyuncu, "Yazılan takımlar beni gururlandırıyor ancak şu anda sadece Beşiktaş’ın başarısı için mücadele ediyorum. Bunun için çok çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Son 16 turunda hangi takımın geleceğinin önemli olmadığına değinen siyah-beyazlı futbolcu, "Bu sezon Avrupa'da çok iyi gidiyoruz. Burası Avrupa'nın en iyi takımlarının oynadığı yer. Son 16 takım arasındayız. Kim gelirse gelsin bizim için fark etmiyor. Maç maç bakıyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika22 Kasım 2017 01:35

    Beşiktaş, şampiyon kulüplerde en fazla 8 takım arasına girer. Yarı finale kalması ise çok büyük başarı olur.