BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCemil Çiçek'ten itiraf!----

Cemil Çiçek'ten itiraf!

Cemil Çiçek'ten itiraf!
05 Kasım 2013 - 09:34 www.finansgundem.com

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, tutuklu milletvekilleriyle ilgili önemli açıklamalarda konuştu

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, tutuklu milletvekilleriyle ilgili “Gece yarısı gidilmemesi gereken yerlere dahi gittim” dedi. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda vekillerin sorularını yanıtlayan Çiçek, tutuklu milletvekilleri konusunda girişimde bulunmadığı yönündeki eleştiriler karşısında şöyle konuştu:

‘HABERAL’A SORUN’
“Samimi olarak ifade edeyim Meclis başkanı olduğumdan beri en çok mesai sarf ettiğim konulardan biridir. Sayın Haberal’dan, Aygün’den sorun. Ben bu işleri basına haber vererek yapmam. Netice alamayacağımız noktada beyanat konusu yaparsanız içeridekiler rahatsızlık duyar ama en büyük ıstırabı içerdekilerin aileleri çeker. Boş yere ümit pompalamanın anlamı yok. Gitmemem gereken yere dahi gece yarısı kalkıp gitmişimdir. Şahitleri var gün gelir söylenir.”

‘HATA ANAYASA’DA’
Sorunun Anayasa’dan kaynaklandığını belirten Cemil Çiçek, şöyle devam etti: “Meclis açış konuşmamda da söyledim, yanlış kural Anayasa’da durduğu sürece soruna teker teker çözüm arıyorsunuz. Yargıtay yolunda olana ne yapılacak? Bilemiyoruz veya Yargıtay’da bekliyor. Onun için uzlaşma komisyonunda değişiklik olmazsa köklü çözüm bulamayız.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)