BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCemaat'ten Apo'ya ilk yorum!----

Cemaat'ten Apo'ya ilk yorum!

Cemaat'ten Apo'ya ilk yorum!
22 Mart 2013 - 10:24 www.finansgundem.com

Diyarbakır'daki tarihi nevruz kutlaması ve Abdullah Öcalan'ın mesajlarına Gülen Cemaati'nin yaklaşımı ne oldu?

Habertürk'te Ece Üner'in hazırladığı Akşam Raporu'na konuk olan ve Gülen Cemaati'nin kıdemli isimleri arasında sayılan gazeteci-yazar Cemal Uşşak, tarihi Nevruz ve Öcalan'ın mesajlarını yorumladı.
Öcalan'ın mesajlarını olumlu bulduğunu vurgulayan Uşşak, Kürt sorununda yeni bir aşamaya gelindiğini söyledi. Meydanda okunan mektubu detaylı bir şekilde değerlediren Uşşak, Öcalan'ın dindar kesimler için ince mesajlar verdiğine dikkat çekti.
ÖCALAN'IN MESAJININ ÜÇ FARKLI HEDEF KİTLESİ VARDI
"Öcalan'ın mesajının üç hedef kitlesi vardı. Birincisi Kürt halkıydı. İkincisi genel olarak Türkiye'nin tüm vatanadaşlarıydı. Üçünccüsü ise Türkiye'nin dindar vatandaşlarına verdiği ince mesajdı. Kürt halkı ve örgüte çok açık bir şekilde sınır dışına çekilmelerini ve silahları susturmalarını söyledi ki ben bu kadar açık ve net olmasını beklemiyordum. Türk halkına yönelik mesajları ise Fırat ve Sakarya'nın kardeşliği üzerineydi. Bunlar Türkiye halkına yönelik barış mesajlarıydı. Özellikle halkımızın dindar kesimlerine de İslam kardeşliği ve Hz. Muhammed'in mesajlarının hayata geçirilmesi yönünde bir mesaj verdi. Bence güçlü mesajlardı."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)