BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCemaat bunu yapacak mı?----

Cemaat bunu yapacak mı?

Cemaat bunu yapacak mı?
23 Şubat 2014 - 12:20 www.finansgundem.com

Hükümet kanadından ve medyadan gelen cemaate yönelik aşağılamalara karşı cemaat tabanını dava açmaya çağırdı

Zaman gazetesi yazarı Abdullah Aymaz, cemaate yapılan hakaretlere yönelik tüm tabanı dava açmaya çağırdı. Cemaatin üyelerine tarihten de örnek veren yazar, harekete geçirmek için onları canevinden vuracak yazı kaleme aldı.

Aymaz önce 1960 darbesi sonrası Nurcularla, darbeci paşalar arasında yaşanan ve mahkemeye taşınan olayı da adeta cesaret vermek için örnekledi:

1963 senesinde Doğu Menzil eski Komutanı Korgeneral Faruk Güventürk, gazetelere beyanat vermiş “Nurcular yeşil komünisttir. Rusya’dan para alıyorlar” demişti. Buna karşı Mustafa Birlik ve Ahmet Feyzi Kul da aleyhinde “Sen neyin paşasısın, neyin maşasısın?” diye yazılar yazmışlardı. 

Orduya hakaretten mahkemeye verildiler. Onlar da “Yazılarımıza dikkat edin, biz kahraman ordumuzu övüyoruz; ama bu iftiracı paşa aleyhine söz söylüyoruz. Yazımızda asla orduya hakaret yok.” diye cevap verdiler. Arkadan ayrıca “O paşa bize iftira etti.” diyerek mahkemeye verdiler. Hâkim “Sizin nurcu olduğunuzu nereden bilelim?” deyince, öbür celseye emniyetten delillerle geldiler. Ahmet Feyzi Ağabey de köylerinin muhtarını delil olarak getirdi. Hâkim muhtara “Sen bu Ahmet Feyzi Kul’un nurcu olduğuna şâhitlik yapar mısın?” diye sordu. Muhtar da “Hâkim Bey!.. Bu Ahmet Feyzi Efendi’nin nurcu olduğuna bütün Ege Ovası şahit, bir sen mi bilmiyorsun?” deyince salonda gülüşmeler oldu. Her şeye rağmen, o paşayı iftirasından dolayı mahkûm ettirdiler…

NURCULAR 27 MAYIS PAŞASINI MAHKUM ETTİRDİLER 

Düşünelim o 27 Mayıs ihtilalinden sonra, Başbakan ve bakanların askeri vesayet altında asılmalarının ardından oldu bu mesele… Evet Kayseri’de 6. Kolordu Doğu Menzil Komutanı Güventürk’ün o zaman astığı astık, kestiği kestik. Çünkü adam rahmetli Menderes’i vaktinden evvel asan üç kişiden birisi… Yani o vesayetin baskıları devam ederken İzmir’de mahkeme Doğu Menzil komutanı olan Paşa’yı mahkûm etti…”

TEKER TEKER DAVA AÇIN! 

Şimdi birileri kalkıp size çete ve gizli örgüt elemanı, dışarıdan beslenen ve idare edilen yıkıcı ve bölücü teşkilat, sahte peygamberin ve âlim taslağının peşinde giden uyuşturulmuş Haşhaşinler diyorsa, mutlaka bunun hesabını Mahkeme huzurunda vermek zorundadır. Onun için bütün eğitime adanmış gönüllüler, teker teker bu iftiraları yapan ve bu can yakıcı yakıştırmaları alınlarına yapıştırmaya çalışanları mahkemeye vermelidirler. Böylece tarihe not düşmek suretiyle bazılarını ifşa ve deşifre etmiş olacaklardır.
YORUMLAR (23)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KUL HAKKI GARANTİ..24 Şubat 2014 08:23

    Bu işin Ahirete kalacağı garanti. Allah Kul Hakkına Karışmam buyuruyor. Ama evet burada da ahlaksızca sürdürülen iftira ve karalama kampanyalarının tescillenmesi için mahkemelere müracaat edilebilir, katılıyorum.

  • alabao24 Şubat 2014 00:01

    sana sadece hadi ordan seni goy goy cu tayyo devlet için uğraşıyor ama sizin öyle bir derdiniz sevdanız yok olsa 16 yıl hoca kendi rızası ile dışarda durmaz gelir toprağımızı öperdi. sen şimdi çıkar biz hergün bir ilden türk toprağı gönderiyoruzda dersin hatta evinin yanına bahçe bile yaptık der çıkarsınız.

  • selim ileri23 Şubat 2014 23:25

    cemaat bu akpye oy verdiyse diğerlerine haydi haydi verr ...akp nn diğerlerinde ne fazlası var

  • ali23 Şubat 2014 22:58

    %1,5 ilk oyu kim ne yapsin adamkayirmayi kendi adamlaroni devleti en kritik yerlerine yerleştirip santaj yapmayi is haline getiren bir zümrenin oyu %40 da olsa lazim degil

  • hakkı hakyemez23 Şubat 2014 22:38

    helal olsun f.gülene,chpyi,atatürkün partisini,cumhuriyeti kuran partiyide,partilileride,yandaş-şakirt yaptı.

  • hacıbektaş23 Şubat 2014 22:08

    abd-cia-mossadın kucağında oturanlardan hayır-iyilik-fayda bekleyenlere allah(cc) akıl-fikir-izan-idrak versin...AMİN

  • kara23 Şubat 2014 19:33

    Hoca bir binanın tepesine cıkın atlayın dese atlayacaklar mı

  • halit23 Şubat 2014 19:16

    Kimse kendini kandırmasın cemaat CHP ye oy vermez belki bir ihtimal MHP ye verir.

  • güzel23 Şubat 2014 18:45

    bu cemaat, yakında uzak değil, ettikerlerine bin pişman olacak, fakat iş işten geçecek, çünkü dağılacaklar, parçalanacaklar...

  • dava23 Şubat 2014 16:09

    yuh artık, dava açmak isteyen açar. adamların dava açıp açamayacaklarına da mı karışacaksınız. o zaman ölelim.

  • hakkı dev23 Şubat 2014 15:50

    işte bu sığ bakış, bir kere sen akp yandaşı, savunucususun ama ben cemaatçi değilim, mhp yada chp li de değilim. çok matah diye bize yutturmaya çalıştıklarınızın karşısında olan ve bu siyasi sistemden nefret eden toplum yapısının artık değişmesini savunan biriyim. Müslümanlar yattı, yabancılar çalıştı, Müslümanlar birbirini sattı, yabancılar oyun oynadı,sömürdü. Müslümanlar kuranı, peygamberi anlamadan, okumadan ahlaktan yoksun şekilci bir dine tapınıyor adına da Müslümanlık diyor ama islam böyle bir din değil, güzellik ,ahlak, ilim, mantık dini. hanginiz müslümansınız, hanginize dua edecez? her toplum hakettiği gibi yaşar, yönetilir. islam coğrafyasının hakkı bu..kardeşini satan, öldürenlere Müslüman denmez... cemaatlere bölünenlere, dinin bir kısmını yaşayan menfaati için bir kısmını inkar edenlere de denmez..hadi sen git ahlaktan yoksun Müslümancılığını oyna...kandır kendini...

  • polat23 Şubat 2014 15:31

    bana bedduanın kimlere yapilacagnı öğreten. filistinde yapılan zulumde sureyedeki zulumde arakandaki zulumde dogu türkistandaki zulumda mavi marmaraya yaılan baskın ve zulumlerde neden hiç bedduanızı duymadık bunlar yapılırken siz sükür namazımı kılıyıordunz ?

  • hakkı dev23 Şubat 2014 15:20

    gerçeklere entrika demekle entrika olmaz.... gerçeklerden rahatsız olanların kaçışı, örtbas etme eylemidir asıl entrika

  • polat23 Şubat 2014 15:14

    kardeşim bize calışsı chp mhpye calışsın yeyerki yurdm icin calıssın bız chp ye calışıyo adaylarına kadar belirliyo diye bi şey demiyoruz bize camur atmayın ülkeyi kaosa sokmayın sizden başkaenrntrika istemiyoz

  • polat biraz öğren23 Şubat 2014 15:10

    nisa 148. Allah, (insanı incitecek) kötü sözün açıkça söylenmesini sevmez. Ancak zulmedilenler hariç. Allah her şeyi işiten ve bilendir. (Zulmedilenler feryat, beddua veya şikayet edebilirler.)

  • polatın avukatına cevap23 Şubat 2014 15:08

    demokrasi vaadlerinin yerini diktatörlüğe bırakması riyakarlığını, bacımın başını açtılar, camide içki içtiler riyakarlığını, akım deyip hırsızlık yapma riyakarlığını, içerde olması gerekenlerin dışarda, suçsuzların içerde olması riyakarlığını, tüm medyayı ele geçirip insanların özgür bilgi alma hakkının elinden alınması riyakarlığını daha sayayım mı yoksa utandın mı?

  • Polata cevap verene CEVAP23 Şubat 2014 14:46

    AK PARTİ nin ne riyakarlığını gördün.cemaat!! bu hükümette altın çağını yaşamadımı bu riyakarlık işkembeden atmayın.Çamur at izi kalsın vicdan biraz.

  • mert23 Şubat 2014 14:46

    siz müslümanlığn yüz karasısınız

  • polata cevap23 Şubat 2014 14:23

    akp de ne riyakar parti imiş

  • polata cevap23 Şubat 2014 14:23

    yahu yıllardır bu adam pensilvanyadaydı, size çalışıyor diye sesiniz çıkmıyordu, muhalif olunca mı İsrail, abd adamı oldu? daha dün sizin hocanız değil miydi?

  • polat23 Şubat 2014 14:12

    ne oldu dua olmuyo şimdi hukukmu diosunuz bedda allah katında mutlaka karşılığnı bulur kişi hak ettiyse etmediyse dua edene geri döner allah hayır dua adenlerden eylesin

  • polat23 Şubat 2014 13:29

    taban allah rızası icin calışıyoda tepedekiler niye israil uşaklığı yapıyo niye pensilvanya niye türkiye değil kendinize gelin başka türkiye yok

  • dlbyz23 Şubat 2014 12:34

    hayırlı olsun