BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCem Uzan dede oldu----

Cem Uzan dede oldu

Cem Uzan dede oldu
08 Aralık 2021 - 08:44 www.finansgundem.com

6 Aralık'ta 61 yaşına basacak olan firari iş insanı Cem Uzan'a, kızı Dilara Uzan Fins erken doğum günü hediyesi verdi.

2009'da Fransa'ya kaçan Cem Uzan, ilk eşi Şebnem Berker'den olan kızı Dilara Hanım sayesinde ilk kez dede olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Mayıs 2019'da tekstilci Türk iş insanı Denis Fins ile hayatını birleştiren Dilara Uzan Fins, önceki gün anne oldu. İlk göz ağrısı Sinan Uzan İstanbul'da evlendiği için, oğlunun mürüvvetine şahitlik edemeyen Cem Uzan, teselliyi kızının düğününde bulmuştu. Dilara Uzan-Denis Fins çifti, Paris'in en popüler mekanlarında, iki gün iki gece süren düğünle vuslata ermişti.

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre düğünde kızının yanında olan Cem Uzan, ilk torununu kucağına alamadı! Çünkü Dilara Uzan Fins, kızını İstanbul'da, Amerikan Hastanesi'nde dünyaya getirdi. Bu yüzden firari iş insanı Cem Uzan, ilk torun mutluluğunu uzaktan, sadece fotoğraf ve videolarıyla yaşamaya çalışacak!

Bu arada Cem Uzan ilk dedelik sevincini 59 yaşında yaşamıştı. Uzan’ın büyük oğlu Sinan Uzan ve eşi Luisa Uzan’ın kız bebekleri 24 Mayıs 2020 tarihinde dünyaya gelmişti. 

Uzan'ın 2 yıl 4 ay hapsi istendi

 

Uzanlar 68 milyar dolarlık dava açtı

 

Elon Musk'tan 'çocuk yapın' çağrısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)