BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇebi: Bankalar borcu yapılandırmazsa o borcu unutmalılar----

Çebi: Bankalar borcu yapılandırmazsa o borcu unutmalılar

Çebi: Bankalar borcu yapılandırmazsa o borcu unutmalılar
17 Haziran 2020 - 19:00 www.finansgundem.com

Beşiktaş Başkanı Çebi, bankalara olan borçların yapılandırması konusunda bir çözüm bulunması gerektiğini söyleyerek "Yapılandırma olmazsa, bankalar o borcu unutmalılar" ifadelerini kullandı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün bankalara olan borçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bloomberg HT'ye konuşan Başkan Çebi bankalarla bir anlaşma zemini olup olmadığına dair soruya şu yanıtı verdi, "Biz bu zemini bulmak zorundayız, karşı taraf da bunu kabul etmek zorunda çünkü başka türlü bu kulübün yaşama şansı yok. Bankanın borçlusu ayakta kalırsa size borcunu ödeyebilir, yoksa bu parayı unutacaksınız. Biz de bankalara bunu anlatıyoruz. Burada makul olanı, en azından bize 2 yıl faizsiz bir süreç bırakın. Çünkü biz o 2 yılda 55 - 60 milyon euro olan bazı giderlerimizi 25-30 milyona düşüreceğiz diye anlatıyoruz. Bu kadar parayı 5 yılda ödemek mümkün değil, 12 yılda ödeyelim. 2 yıl faizsiz ödeyelim gibi konuşmalarımız var."

7 ayda bu konuda çok az mesafe aldıklarını ve bir sonuca ulaşamadıklarını belirten Başkan "Bunun yapılmasını istiyorum ve kendilerine de iletiyorum, bu yapılamazsa bankalar o parayı unutacaklar..Yani faaliyet yürümezse gelir oluşmaz, gelir oluşmazsa bankalar alacağını tahsil edemez" ifadesini kullandı.

"Bırakmam Seni" kampanyasında 3-4 günde 250 binli rakamlara gelindiğini belirten Çebi ilk günkü heyecanın biraz azaldığını söyledi. Kampanyanın birkaç aydan uzun süreceğini ifade eden Çebi "Buradan taraftarımıza seslenmek istiyorum web sitemizde hesap numaralarımız var. Hedefim yaklaşık 20 milyon taraftarın katıldığı ve gerekeni yaptığı bir kampanya olması, ne kadar başaracağız göreceğiz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)