BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu: Darbeciler bizi denizaltıyla izledi----

Çavuşoğlu: Darbeciler bizi denizaltıyla izledi

Çavuşoğlu: Darbeciler bizi denizaltıyla izledi
06 Eylül 2016 - 17:38 www.finansgundem.com

Slovenya'daki bir foruma katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 15 Temmuz darbe girişimi ve Türkiye-AB ilişkilerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Slovenya'nın Bled kasabasında düzenlenen bir bölgesel güvenlik forumunda konuşma yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

- Türk halkı çifte standartları görüyor. AB ile müzakereleri kesmek için büyük baskı altındayız.

- Darbeciler benim konutumu da hedef aldı, Samsun'da mitingdeyken denizaltıları bizi izledi.

- AB'den ilk arayıp geçmiş olsun diyenler Hollandalı ve Slovak meslektaşlarımdı. Ötekilerin birçoğu "Sağlığın nasıl" diye bile sormadan darbeci tutukluların durumunu sordu.

- Uçak krizinden sonra bize Rusya ile ilişkileri normalleştir diyen Batı'daki dostlarımız şimdi "Rusya'ya fazla yaklaşmayın" diyor.

- Suriye'de Halep'e kadar gitmeyeceğiz, amacımız Daiş'i yenmek. Suriye'de kapsayıcı, mezhepsel olmayan ve Laik bir yönetim gerekli. Kapsayıcı demek tek bir şahısla ilgili bir şey değil, Esad konusunda tavrımız sürüyor ama Esad'ın destekçileri yönetimde olabilir. Herkesin kabul edeceği üçüncü bir isim (geçiş sürecinin lideri olarak) bulunabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)