BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇatı'nın altına iki parti daha girdi----

Çatı'nın altına iki parti daha girdi

Çatı'nın altına iki parti daha girdi
19 Haziran 2014 - 09:38 www.finansgundem.com

İki parti daha çatı aday için çalışacak. Ekmeleddin İnsanoğlu'nun Köşk adaylığına Büyük Birlik Partisi ve Demokrat Parti de destek verecek

CHP ve MHP'nin "çatı" adayı olarak Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nu seçmesinin ardından Büyük Birlik Partisi ve Demokrat Parti'nin de "çatı"ya destek vereceği belirtildi.

DSP DESTEK VERECEK Mİ?

CHP içinde İhsanoğlu ismine yüksek sesle itiraz edilirken, iki sağ parti daha İhsanoğlu'na desteğini açıkladı. Demokratik Sol Parti ise İhsanoğlu'nun beklentilerini karşılamadığı gerekçesiyle destek vermeyeceğini belirtti.

SEÇİM KAMPANYASINI YOZGAT'TAN BAŞLATACAK

Kampanyanın başlatılacağı Yozgat'a asılacak afişler üzerindeki çalışmalar da sürüyor. Parti amblemlerinin kullanılmayacağı kampanyada İhsanoğlu'nun ayrı bir ekibi olacak. İhsanoğlu'nun, sivil toplum kuruluşları ve çeşitli kesimlerle toplantılar yapacağı, CHP ve MHP'nin de kurdukları komisyonla kampanyaya destek vereceği öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)