BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇağatay Ulusoy hakkında suç duyurusu----

Çağatay Ulusoy hakkında suç duyurusu

Çağatay Ulusoy hakkında suç duyurusu
01 Kasım 2016 - 12:59 www.finansgundem.com

Türk dizi ve filmlerinin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy hakkında ‘Gençleri sigaraya özendirdiği’ gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy hakkında suç duyurusu.İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, Ulusoy’dan şikayetçi olarak gençleri sigaraya alıştırdığını söyledi. Kural savcılığa verdiği dilekçede, Çağatay Ulusoy’un instagram hesabından devamlı sigara içerken çekilen fotoğraflarını paylaştığını belirtti.

‘CEZALANDIRILMALI’

Ulusoy’un bu fotoğrafları paylaşmasının, sigara firmaları ile işbirliği içerisinde olduğu ihtimalini güçlendirdiğini iddia eden Kural, “Bu bakımdan kamu sağlığının zarar görmemesi için bu tür ‘Sigaraya teşvik etmek’ gayesinde olan paylaşım sahiplerinin bu paylaşımları kaldırılmalı, paylaşımda bulunan kişi ise cezalandırılmalıdır” dedi. Kural, Ulusoy’un Kabahatler Kanunu ‘Tütün mamüllerinin tüketilmesi’ maddesi gereğince cezalandırılmasını istedi.

Çağatay Ulusoy’a sigaradan suç duyurusu

Çağatay Ulusoy şu sıralar 'İçerde' dizisiyle ekranlarda boy gösteriyor.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)