BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin'Büyük Üstad' yazıldı----

'Büyük Üstad' yazıldı

'Büyük Üstad' yazıldı
12 Temmuz 2016 - 21:00 www.finansgundem.com

Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı, ‘Büyük Üstad’ Akif Manaf'ın biyografisi yakında yayımlanıyor.

"Varoluşta çeşitli oyunlar sergileyen ruhi varlıklar, farklı bir oyun isteği ile bu evrene gelirler. Maddi beden kostümü içinde çeşitli oyunlar oynarlar, fakat bazıları kendilerini oyuna kaptırıp kaybolurlar, komplike yasalarla yönetilen bu çapraşık yapıda. Başlangıçta eğlenceli bir oyun bahçesi olan bu evren, bir hapishaneye dönüşür onlar için, girmesi kolay çıkması zor olan. Kurtulmak için çırpındıkça  daha çok bağlanırlar bu evrene, bir zaman gelir ki, ona sahip olmak isterler egonun tükenmez hırsıyla. Böylece masum oyunlar yerini bırakır zalim iktidar savaşlarına; sevgi nefretle, zevk acıyla, güzel çirkinle yer değiştirir, sertleşir evrendeki yaşamın koşulları.

İşte bu evren hapishanesinden, bu iktidar mücadelesinden, acıdan, ızdıraptan kurtulmak isteyen ruhi varlıklar için bu evrene gelir üstün cesarete sahip ebedi üstad’lar. Özlerinde evrenden çıkış yolunun haritasını, kalplerinde Mutlak’a açılan kapının anahtarını taşırlar. Her gezegende destan yazar ebedi üstad’lar kurtarırken kaybolmuşları.

Hafızalardan hiç silinmeyecek böyle bir destanın kahramanı olan Büyük Üstad, okuyucuyu sadece bu gezegende değil tüm evrende ve hatta evrenin dışında geçen olaylara götürecek ve sıra dışılığın sınırına ulaştıracak. Büyük Üstad destanında olağan yaşamda olağanüstü zaferler yaratan bir kahramana tanıklık edeceksiniz...

21. yüzyılda aramızda yaşayan gerçek bir spiritüel efsanenin hayatını okuyacaksınız bu destanda. Dokunduğu samimi hayatların değişimine hayretle eşlik ederken siz de Büyük Üstad ile yaşadığınız deneyimlere yer verilmesini isterseniz isim, soyisim ve adres bilgilerinizle [email protected] adresine gönderebilirsiniz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)