BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBuse Terim'e 80 bin euroluk yüzük----

Buse Terim'e 80 bin euroluk yüzük

Buse Terim'e 80 bin euroluk yüzük
09 Ekim 2013 - 07:54 www.finansgundem.com

Fenerbahçeli Emre'nin yeğeni Volkan Bahçekapılı ile sözlenen Buse Terim; 80 bin Euro değerindeki tektaşı ile ilk kez medya önüne çıktı

Fatih Terim'in küçük kızı Buse de gelin oluyor! Modayla ilgilenen Buse'nin kalbini çalan kişi ise Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun yeğeni Volkan Bahçekapılı. Evlilik için ailelerin onayını alan çift, bir süre önce kendi aralarında söz yüzüğü takarak ilk ciddi adımı attı.
DEFİLE İZLEMEYE GİTTİ
Buse Terim; Volkan Bahçekapalı'nın hediyesi olan 80 bin Euro değerindeki söz yüzüğüyle ilk kez dün Fashion Week'e katılıp defileleri izledi. Terim, böylece ilişkisine resmi bir boyut katmış oldu. Damat tarafının önümüzdeki hafta Terim Ailesi'nin kapısını çalarak Buse'yi babasından isteyeceği öğrenildi.
AKRABA OLUYORLAR
Fatih Terim, oğlu gibi sevdiği ve kariyeri için büyük çaba harcadığı öğrencisi Emre Belözoğlu'nun yeğenine kız veriyor. Böylece Terim ile Belözoğlu ikilisi resmen akraba olacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)