BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBursa Kebap Evi'ne ödül----

Bursa Kebap Evi'ne ödül

Bursa Kebap Evi'ne ödül
26 Ekim 2017 - 15:13 www.finansgundem.com

Ulusal Franchising Derneği’nin “Geleneksel Lezzet Ödülü”ne rakiplerini geride bırakan Bursa Kebap Evi layık görüldü

Yıllık 40 milyar USD’lik ticari işlem hacmine sahip Türkiye’deki franchising sisteminin tek temsilcisi olan Ulusal Franchising Derneği (UFRAD) tarafından, Türkiye’nin önde gelen Franchise markalarının ödüllendirildiği “II. Franchise Ödülleri”, görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Franchise sektörünün kalbi olan “Dünya Franchising Zirvesi” ile eş zamanlı gerçekleştirilen törende, Bursa ile özdeşleşmiş Bursa Kebap Evi’ne ‘Geleneksel Lezzet Ödülü’ verildi. 
Bu sene 26. yılını kutlayan UFRAD Franchising Derneği’nin Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın ile iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin katıldığı gecede Helvacı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı, ödülü Rusya Franchise Derneği Baskani Agnessa Osipova’nın elinden aldı. Gece, eğitimden gayrimenkule, bilişimden tekstile, gıdadan kozmetiğe pek çok sektörden girişimcileri buluşturdu. 

Üstün Lezzet Ödüllü

Bursa Kebap Evi, Michelin ödüllü şef ve sömeliyelerden oluşan kanaat liderleri ve uzmanlar tarafından kör tadım testiyle gerçekleşen, merkezi Brüksel’de bulunan Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) tarafından düzenlenen yarışmada da “Üstün Lezzet Ödülü” almaya layık görülen tek ulusal iskender markası olmuştu. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)