BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBurak Özçivit ticarette işleri büyütüyor----

Burak Özçivit ticarette işleri büyütüyor

Burak Özçivit ticarette işleri büyütüyor
14 Mayıs 2016 - 09:10 www.finansgundem.com

Daha önce İstanbul’da bir dönerci dükkanı açan Burak Özçivit, Ortadoğu’da para basacak

Türkiye'nin en yakışıklı jönlerinden Burak Özçivit, geçtiğimiz gün soluğu sevgilisi Fahriye Evcen'le birlikte Kuveyt'te aldı.

Takvim'de yer alan habere göre; Ortadoğu ülkelerinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü çiftin, Kuveyt'e gitmesi olay oldu. Aşıkların ülkelerine geldiğini instagram'da paylaştığı fotoğraftan öğrenen Kuveytli hayranları çifti mesaj yağmuruna tuttu.


 
REKOR BEĞENİ ALDI

Burak Özçivit'in paylaştığı poz kısa sürede 240 bin beğeni alırken, fotoğrafın altına yaklaşık 25 bin mesaj bırakıldı. Çifti yakından görmek isteyen Kuveytliler sokaklara döküldü. Arap ülkelerinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in sürpriz Kuveyt ziyaretinin sebebi ise sonradan ortaya çıktı.

Daha önce İstanbul'da açtığı Balibey isimli dönerci dükkanıyla ticarete adım atan Özçivit'in Kuveyt'te de restoran açmak için kolları sıvadığı öğrenildi.

DİNAR ZENGİNİ OLACAK

Burada kendisine mekan bakan Özçivit'in rotasında Kuveyt, Suudi Arabistan ve Dubai gibi ülkeler var. Yatırımlarını yurt dışına yapan Burak Özçivit için "Kazandığı dinarlarla Türk şeyhi olacak" esprisi yapıldı. Kendisine ait bir yapım şirketi de olan ünlü oyuncu, kazandıklarını har vurup harman savurmayarak sanat camiasının örnek isimlerinden gösteriliyor..

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)