BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBunlar düşüncelerini kiraya vermiş tipler----

Bunlar düşüncelerini kiraya vermiş tipler

Bunlar düşüncelerini kiraya vermiş tipler
27 Temmuz 2013 - 07:53 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, The Times'a da ilan verenlere de Şırnak’tan çok sert mesaj gönderdi

Başbakan Erdoğan, The Times’a ilan verip hükümeti eleştiren Oscar’lı oyuncuları sert sözlerle eleştirerek, “Bunlar düşüncelerini, fikirlerini kiraya vermiş tipler. Eğer bunlar demokrasiye gerçekten inanmış tipler olsa, yüzde 50 oyla iktidar olmuş bir partinin liderine diktatör deme ahlaktan yoksunluğunu gösteremezlerdi. Bu, danışmanımın da ifade ettiği şekliyle dört dörtlük bir densizliktir” dedi. 
Erdoğan, Şırnak’ta yaptığı konuşmada Times’taki ilan için şunları söyledi:
“Bunlar düşüncelerini, fikirlerini kiraya vermiş tipler. Eğer bunlar demokrasiye gerçekten inanmış tipler olsa, bu ülkede düşünün artık yüzde 50 oyla iktidar olmuş bir partinin liderine diktatör deme ahlaktan yoksunluğunu gösteremezlerdi. Bu danışmanımın da ifade ettiği şekliyle dört dörtlük bir densizliktir. Sen bizi nereden tanıyorsun, Tayyip Erdoğan’la kaç kere görüştün. Nasıl bir diktatör ki bütün şu an Türkiye’de öyle medya grupları var ki ağza alınmayacak ifadelerle her türlü küfrü ve hakareti yapıyorlar.
Bunları rahatlıkla yaparken, şu anda kalkıp mesela ‘Medya Türkiye’de mahkûm’ diyorlar. ‘Gazeteciler içeride’ diyorlar. Bu nasıl içeride olan gazeteciler ki, bu yayınlarını bu kadar rahat yapıyorlar. Bu tür yayın organlarının yaptığı yayınlar ortada. Nasıl hakaret ettikleri ortada ki bunların birçoğu yalan, yanlış haberler. Ama Türkiye’yi tanımadıkları için, Türkiye’yi bilmedikleri için bu tür haberleri yapıyorlar. İftira at, tutmazsa iz bırakır mantığıyla bunu yapıyorlar. Parayla, Times kendi sayfasını kiraya veriyor. Bu Times’ın da ciddi bir ahlaki zaafıdır. Biz şu anda Times’la ilgili de gerekli olan arkadaşlarım hukuki girişimlerde bulunacaklar. Diğerleriyle de ilgili hukuki girişimlerde bulunacak.”
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Siyasettin Çokbilmiş29 Temmuz 2013 15:05

    CNN Turk penguen belgeseli yayınlayınca iyi, Times eleştiri yayınlayınca kötü. Ne eleştiriye tahammülünüz var ne de insanca davranışlara. Amacınız her neyse ona ulaşmak için Nur cemaati yani Nurjuvazi gibi ger yolu mubah saymışsınız. 5 insan öldü, inandığınız Allah'tan rahmet dileyemediniz. Hamd olsun biz sizin dininizden değil, Hz. Muhammed'in(S.A.V.) dinindeniz. Namazı yalandan kılmaz, orucu gösteriş için tutmayız. Bilerek ya da bilmeyerek hizmet ettiklerinizin Allah belasını versin.

  • uzman127 Temmuz 2013 13:19

    Sayın Başbakan bu ilanı verdirenleri uzakta değil içimizde aayalım önce TÜSİAD denen örgütden başlayalım bakın bakalım neler çıkacak

  • hacı hacı27 Temmuz 2013 12:23

    diktatör, hak-hukuk tanımaz bir insansın. demokrat, hukukun üstünlüğüne, bağımsız yargıya, Allahın yarattığı her varlığın özel olduğuna inanan herhangi biri sana biat etmez ama ezik insanlar, cahiller sana biat eder

  • times27 Temmuz 2013 11:03

    Times az bile demiş.gazeticileri işinden etmedinizmi baskı ile yandaş medya yaratmadinizmi.

  • kafkas27 Temmuz 2013 10:52

    Times yandaş değil diye şaşırdı.

  • Hasan27 Temmuz 2013 10:19

    Muhtemelen bu haberi okuyunca Times yonetimi 'bu adamin kafasi iyi herhalde' diye bir guzel eglenmislerdir, ancak malesef bizim ulkemizin basbakani oldugu icin biz eglenemiyorum bu komikliklere malesef.

  • Cemalmızıkacı27 Temmuz 2013 09:18

    Orası türkiye deil