BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBulgaristan’ı sel vurdu: 2 ölü----

Bulgaristan’ı sel vurdu: 2 ölü

Bulgaristan’ı sel vurdu: 2 ölü
05 Eylül 2023 - 20:41 www.finansgundem.com

Bulgaristan’ın Karadeniz kıyısındaki Burgaz kenti şiddetli yağışların ardından sular altında kalırken, Tsarevo kasabasında 2 kişi hayatını kaybetti

Bulgaristan’ın Karadeniz kıyısının bazı kesimlerinde bugün şiddetli yağış etkili oldu.

Ülkenin doğusundaki Burgaz kentine bağlı Tsarevo kasabasında yağışların yol açtığı sel nedeniyle 2 kişi hayatını kaybederken bölgede acil durum ilan edildi.

Tsarevo Belediye Başkanı Georgi Lapchev yerel bir kanala yaptığı açıklamada, “Durum çok ciddi. Tsarevo’da 2 kişinin ölümünü doğruladık” dedi.

Sular altında kalan yerleşim yerlerinde 60 kişinin tahliye edildiği bildirilirken kasabada yağışların 5 gün boyunca etkili olacağı belirtildi.

Bina ve otellerde su baskınları yaşandığı, köprü ve yolların altyapısında ise büyük hasarlar meydana geldiği kaydedildi.

Kıyı kesimlerde yol ve araçlar sular altında kalırken, Varvara-Burgaz yolunun bir bölümünün su baskını nedeniyle trafiğe kapatıldı.

Bulgaristan Meteoroloji Bürosu tarafından kentte görülmesi beklenen şiddetli yağış ve rüzgar nedeniyle alarm seviyesi turuncuya yükseltilirken bazı bölgeler için ise sarıya yükseltildi.

Şiddetli yağış Kırklareli'nde sele neden oldu: Ölü ve kayıplar var

 

İstanbul Valiliği uyardı: Kuvvetli yağış bu akşam geliyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)