BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBuffett'ın 2012 yatırımları açıkladı----

Buffett'ın 2012 yatırımları açıkladı

Buffett'ın 2012 yatırımları açıkladı
18 Mart 2013 - 17:53 www.finansgundem.com

Amerikalı ünlü yatırımcı Warren Buffett geçtiğimiz yıl kendi şirketi Berkshire Hathway dahil 6 şirketin hisselerine yatırım yaptı

MarketWatch ABD'li yatırım gurusu Warren Buffett'ın yatırımlarını sıraladı. Buna göre Buffett geçtiğimi yıl 6 şirkete yatırım yaptı. Bunlardan biri kendi şirketi Berkshire Hathway.
Diğerleri ise Wells Fargo, General Motors, Direct TV, petrol ve gaz sondaj şirketi National Oilwell Varco ve IBM.  Buffett en fazla Amerikan bankası Wells Fargo'nun hissesini satın almış. Ünlü yatırımcı toplam 56 milyon dolar değerindeki hisseyle bankanın yüzde 8.7’inin sahibi gözüküyor. Buffett'ın GM hisselerinin değeri ise 25 milyon dolar.
General Motors 2010 senesinde iflastan kurtulmuş ve Çin’de yatırımlarını hızlandırmıştı. General Motors’un gelecek aylarda araçlarının yüzde 70’ini yenilemeyi planlaması Buffet’in şirkete yatırım yapmasının en önemli nedenleri arasında.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)