BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Bu sefer Türkler Rusya’ya gidecek'----

'Bu sefer Türkler Rusya’ya gidecek'

'Bu sefer Türkler Rusya’ya gidecek'
11 Mart 2017 - 08:27 www.finansgundem.com

Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Başkanı Murat Ersoy, bu yıl Türkiye’den Rusya’ya pazarlama yapılması için gerekli adımları atacaklarını belirtti

Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Başkanı Murat Ersoy, bu yıl Türkiye’den Rusya’ya pazarlama yapılması için gerekli adımları atacaklarını belirterek, “Özellikle yurtdışında tatil yapan segmentin yeterince Avrupa’yı gördüğünü düşünüyoruz. Bu yıl Rusya’yı görmelerine yönelik yönlendirmeler yapacağız” dedi.

Bu yılki en önemli hedeflerinin Rusya’dan gelen turist trafiğini artırmak olduğunu vurgulayan Murat Ersoy, şunları kaydetti:

“Biz bunu bu şekilde bırakıp Türkiye’den Rusya’ya hiçbir turizm hareketi yaratmazsak, buna da bir yerden sonra ‘dur’ derler. Çünkü her şeyde bir mütekabiliyet vardır. Ülkeler arası ticarette de mütekabiliyet vardır. Biz 2017’de Türkiye’den Rusya’ya pazarlama yapılması için gerekli adımları da atacağız.”

‘5 milyonu geçer’
Ersoy, 2015 yılında Rusya’dan Türkiye’ye 4 milyon turist geldiğini, söz konusu rakamın geçen yıl yüzde 80 gerilediğini, bu yıl ise 5 milyon rakamının aşılacağını umut ettiklerini söyledi.

Ersoy, şu anda turizmde Türkiye’nin en hızlı geri dönüş alabileceği pazarın başta Rusya olmak üzere Bağımsız Devletler Topluluğu olduğunu vurgulayarak, önemli bir pazar olan Ukrayna’nın da 2016’da bir önceki yıla göre en yüksek büyüme kaydeden ülke olduğunu söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)