BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBu kez protestocular yol kesti----

Bu kez protestocular yol kesti

Bu kez protestocular yol kesti
08 Eylül 2015 - 08:26 www.finansgundem.com

Bu kez terör protestosunda yol kesildi, kimlik soruldu

Hakkari Dağlıca'da 16 askerin şehit olması, Erzurum'un Aşkale ilçesinde protesto edildi. Lastik yakıp yolu trafiğe kapatan grup, araçlardakilere kimlik sordu.

Dün gece Erzurum-Erzincan karayolu üzerinde toplanan yaklaşık 300 kişilik grup, karayolunda lastik yakarak yolu trafiğe kapattı. Yoldan gecen araçlara kimlik kontrolü yapan kalabalık grup sık sık, "askere uzanan eller kırılsın" sloganları attı.

Erzurum'dan takviye gelen iki TOMA ve çok sayıda çevik kuvvet çevrede güvenlik önlemi aldı. Polis, özellikle HDP'nin ağırlıklı olduğu illere ait plakalı araçlara saldırı olacağı için ilçeye sokmadı. Bu nedenle Erzurum ve Erzincan istikametinde uzun bir araç kuyruğu oluştu.

Kalabalığın içerisine giren Kaymakamı Hayrettin çiçek ile Belediye Başkanı Enver Başaran toplanan kalabalığı güçlükle sakinleştirdi. Eylemlerini bir süre daha sürdüren grup şehitler için Fatiha okuyarak dağıldı. Kalabalığın çekilmesinden sonra araçların geçişine izin verildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)