BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBu kez de yarışmaya 'Uzan'dı----

Bu kez de yarışmaya 'Uzan'dı

Bu kez de yarışmaya 'Uzan'dı
18 Ağustos 2023 - 16:06 www.finansgundem.com

Fransa'da yaşayan, Cumhurbaşkanlığı adaylığı girişimi neticeye ulaşamayan iş insanı Cem Uzan, sosyal medyadan yaptığı 100.000 euro ödüllü yarışma çağrısı ile gündeme geldi.

Fransa’da yaşamını sürdüren iş insanı Cem Uzan, sosyal medya üzerinden, kuracağı dijital platformda yayınlanacak yarışma programı “arter parti” için çağrı yaptı.

Uzan’ın sosyal medyada bir video ile yaptığı çağrısında “İstediniz yapıyorum. Monaco'da birlikte partileyelim. Masrafların benden. Büyük ödül 100.000 euro” ifadeleri yer aldı.

Lüks yaşam vaadi

Habertürk'te yer alan habere göre, VidiStar isimli bir dijital yayın platformu için hazırlanan Uzan, duyurusunu yaptığı yarışmanın formatına ilişkin bilgi de verdi. Buna göre 5 erkek ve 20 kadın yarışmacı lüks bir villada yaşayacak ve kazanan çift 100 bin euro ödül alacak. Uzan, yayınladığı videoda yarışmacılara lüks bir yaşam da vadetti.

Cem Uzan: Aktif siyaseti bırakıyorum

 

YSK, 'Uzanlar'ın başvurularını reddetti

 

Cem Uzan iddialı konuştu: Cumhurbaşkanı olarak döneceğim

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)