BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBu illerde yağış var! ----

Bu illerde yağış var!

Bu illerde yağış var!
17 Haziran 2013 - 09:42 www.finansgundem.com

Meteoroloji yeni günde beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı

Hafta sonu yurdun büyük bölümünda yağış etkili oldu. Yeni haftada sıcaklık azalıyor. İşte yurtta hava durumu...
Hava sıcaklığı, Kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve batı, Doğu Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Antalya Körfezi, Güney Ege kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Karabük, Amasya ve Tokat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Sel, su baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksamalar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU
MARMARA:
Parçalı ve çok bulutlu, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Afyonkarahisar çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
AKDENİZ: Az bulutlu, iç ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Ankara ve Eskişehir çevreleri ile öğle saatlerinde bölge genelinin sağanak yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Zonguldak, Bartın, Karabük, Sinop ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (25-50 kg/metrekare) olması bekleniyor. Rüzgarın; kıyı kesiminde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Orta Karadeniz, öğle saatlerinde bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinde Samsun, Ordu, Amasya ve Tokat çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın yarın (Pazartesi) öğle saatlerinde Orta Karadeniz kıyılarında kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
DOĞU ANADOLU: Kuzeyi ile zamanla batısının parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde bölgenin kuzeydoğusu, öğle saatlerinde Erzincan, Erzurum, Ağrı, Iğdır, Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)