BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBu hattı kullananlar dikkat----

Bu hattı kullananlar dikkat

Bu hattı kullananlar dikkat
28 Şubat 2013 - 17:24 www.finansgundem.com

Marmaray projesi çerçevesinde bu hattın seferlerine yarından itibaren ara veriliyor

Marmaray Projesi "Gebze-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı banliyö hatlarının iyileştirilmesi, İnşaat ve Elektromekanik İşi" kapsamında, yarından itibaren Kazlıçeşme-Halkalı hat kesiminde banliyö tren seferlerine ara verilecek.
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'ndan (TCDD) yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul (Sirkeci)-Halkalı-İstanbul (Sirkeci) güzergahında; banliyö trenleri, tüm ana hat yolcu trenleri bölgesel trenler ve yük tren seferleri iptal edildi. Banliyö trenleri, İstanbul-Yedikule-İstanbul arasında işletilecek.
Ayrıca, İstanbul-Kapıkule- İstanbul arasında işletilen bölgesel trenler ile bu trenlere bağlantı sağlayan yolcu tren seferleri Alpullu-Uzunköprü-Alpullu arasında iptal edildi.
Uluslararası Bosfor Ekspresinin Halkalı-İstanbul-Halkalı arası güzergahı iptal edilerek, Kapıkule-Halkalı-Kapıkule arasında işletilmeye devam edilecek. Söz konusu parkurda vatandaşların mağdur edilmemesi için TCDD Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İETT) işbirliğinde ulaşım otobüslerle sağlanacak.
İlk etapta Halkalı-Küçükçekmece arasında 15 otobüsle günlük 105 sefer, Küçükçekmece-Yenikapı arasında ise 40 körüklü otobüs ile günlük 200 sefer yapılacak.
Yedikule-Sirkeci arasında banliyö trenleri işletilmeye devam edilecek. İsteyen yolcular, Kocamustafapaşa ve Yenikapı İstasyonlarından bu bölgede çalışacak banliyö trenlerine aktarma yapabilecek. Bu parkurda her 15 dakikada bir tren çalıştırılacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)