BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakBu AVM lüks merkezi olacak----

Bu AVM lüks merkezi olacak

Bu AVM lüks merkezi olacak
19 Mayıs 2013 - 07:26 www.finansgundem.com

Eylül 2013'te faaliyete geçmesi beklenen Zorlu AVM'ye hangi markaların gireceği belli oldu

Eylül 2013’te faaliyete geçmesi planlanan Zorlu AVM’ye hangi markaların gireceği belli oldu. Milliyet’in kat planlarına ulaştığı Zorlu’da ilginç markalar yer almış...
Uzun bir süredir Türkiye’nin en değerli arazisine kurulan Zorlu AVM’ye hangi markaların gireceği konuşuluyordu. Eylül 2013’te faaliyete geçmesi planlanan alışveriş merkezi yatırımcı akınına uğramıştı. AVM yetkilileri 180 mağazaya 2 bin 800’ün üzerinde müracaat yapıldığını açıklıyor, mağaza açacak markaların adı sürekli değişiyordu. Milliyet Zorlu AVM’nin kat planlarına ulaştı. Boğaz, Bulvar ve Metro olmak üzere üç kata ayrılan Alışveriş Merkezi’nde ilginç markalar yer almış...
Tory Burch geliyor
Sinema işletmeciliğini Cinemars’ın yapacağı AVM’de Türkiye pazarına ilk kez girecek markalar var. Bunlardan birisi de Tory Burch... ABD’li tasarımcı Tory Burch, Zorlu AVM’de monobrand mağaza açmaya hazırlanıyor. Dünyada annesinin ismini verdiği ‘Reva’ babetleriyle ünlenen Burch, uygun fiyatlı, lüks tasarımlarıyla tanınıyor.
H&M’in lüks markası
H&M, 2013’te faaliyete girecek olan Zorlu AVM’de kardeş markası COS ile birlikte mağaza açacak. H&M’in bünyesindeki bu marka daha yüksek fiyatlı ürünler satıyor.
Öte yandan Fransız lüks markası Lanvin de Zorlu ile Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Lanvin’in kurucusu Jeanne Lanvin 1885’te Paris’teki küçük dikiş atölyesiyle işe başlamış. 1897’de doğan kızı Marguerite ile Lanvin markasını büyütmüş. Lanvin günümüzün en önemli Fransız markalarından biri sayılıyor.
M2’si 85-150 euro
Lüks markaların yer aldığı bulvar katında ayrıca, Miu Miu, Cavalli, Vakko, Dolce&Gabbana, Prada, Louis Vuitton, Dior, Fendi, Valentino, Burberry ve Michael Kors’un mağazaları bulunuyor.
Metrekare kiraları 85-150 euro arasında değişen Zorlu AVM’de yer alacak diğer markalar şöyle: “Koton, NG Style, İpekyol, Kiğılı, Sarar, Mango, Lacoste, Mothercare...”
Eataly, Kaşıbeyaz ve Masa Zorlu’da
60 bin metrekarelik alanda 40 kafe ve restoranın bulunacağı AVM’de yeme içme markaları da yerini aldı. Bunlar arasında en ilgi çekici olanı ise Eataly... New York’ta ‘görülecek yerler listesi’nde ilk sıralarda olan restoran-market konsepti Eataly, yılda 200 milyon dolar ciro yapan bir grup. Restoran aynı zamanda peynirden, reçel çeşitlerine, meyve sebzeden et reyonuna kadar tam bir pazar olarak tasarlanmış. Ayrıca Obama, 50’nci yaşını New York Eataly’de kutlamıştı... Diğer yeme içme markaları arasında ise Tom’s Kitchen, Masa, Borsa, Günaydın, Köşebaşı, ve Kaşıbeyaz da bulunuyor.
Paul McCartney’in kızı geliyor
Beatles’ın üyesi Paul McCartney’nin tasarımcı kızı Stella McCartney, 2013 yılında faaliyete başlayacak olan Zorlu AVM’de mağaza açmaya hazırlanıyor. 1971 yılında İngiltere’de doğan Stella McCartney’nin kariyer yolculuğu 12 yaşında kendi ceketini tasarlayıp, dikmesiyle başlamış. Central St Martins College of Art&Design’den mezun olan McCartney, Christian Lacroix’un yanında staj yapmış. 1997 yılında Paris’te Chloe Yaratıcı Direktörü olarak atanan McCartney, ardından kendi koleksiyonunu hazırlayarak kendi markasını yaratmış. 2002 yılında ilk mağazasını açan McCartney’in dünyada 25’e yakın mağazası bulunuyor.
Beymen’in beklenen mağazası!
Beymen, Zorlu AVM’de 9 bin 500 metrekarelik mağazasıyla iki katta faaliyet gösterecek. Bölgenin hazır giyim-moda alanındaki en büyük mağazası olacağı ifade edilen mağazadan ilk yıl için planlanan ciro hacmi ise 100 milyon TL olarak açıklanmıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)